PARTYINFO

 

WEDNESDAY FX SESSION

Datum konání:
05.10.2016 - středa
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Marcos, Deffo, Krekr, Michael Gant, Toby King
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: 50,- Kč
 
 
Radost FX přichází s pravidelnými středečními akcemi

Pražský legendární klub Radost FX pro vás přichystal novinku v podobě pravidelné středeční house noci Wednesday FX Session, na které se budete moci pravidelně setkávat s nadupaným line-upem již od 22:00.

 

Klub Radost FX se rozhodl zásadně rozšířit program o novou klubovou noc a oslovit taneční nadšence také uprostřed týdne. Jedinou nocí, která se do této chvíle v týdnu konala, byla čtvrteční urban night FX Bounce, která má za sebou již dlouhých 11 let fungování a je zaměřena na hip-hop a R´n´B music. Nová klubová noc Wednesday FX Session bude čistě o house music a to z toho důvodu, aby si v týdnu přišli na své také milovníci taneční hudby. Každou středu se tak můžete těšit na hudební menu s chodem o pěti DJs, kteří se budou celou noc starat o vaši zábavu. Vstupné na akci bude symbolických 50,- Kč a kromě toho na vás také čeká akce na drinky, kdy za každý drink, který si koupíte, obdržíte jeden zdarma. A to stále není všechno. Pokud se vám bude chtít tančit i po skončení programu v Radosti FX, bude na vás čekat oficiální afterparty v klubu Ateliér (Rybná 16, Praha 1), kde bude Wednesday FX Session pokračovat!

Přijďte již tuto středu 5.10. na premiérové vydání nové klubové noci Wednesday FX Session, kterou uvedou na světlo světa DJs Deffo, Krekr, Marcos, Toby King a Michael Gant (Atelier club).

House, deep-house, tech-house a akce 1+1 drink zdarma, to je nová klubová noc Wednesday FX Session!

FB event

Program Wednesday FX Session na měsíc říjen:

5.10. DJs: Deffo, Krekr, Marcos, Michael Gant (Atelier club), Toby King

12.10. DJs: Chris Lay, Rio, Funspeed, Tommy Cue, Mcj Bassabras

19.10. DJs: Marvill, Deffo, Pereez, Sajmon, Michael Gant (Atelier club)

26.10. DJs: Zendi, Sajmon, Funspeed, Hrusha, Michael Gant (Atelier club)


Více na: www.radostfx.cz.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016