PARTYINFO

 

HIGH CONTRAST

Datum konání:
16.12.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
High Contrast, Dimension
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: předprodej: 390,- Kč + poplatky Goout: https://goout.net/cs/listky/high-contrast+support-dimension/suq/, Ticketpro: www.ticketpro.cz/jnp/hudba/kluby/1958583-high-contrast.html, prvních 24 hodin exkluzivně se slevou 10% v rámci MY ROXY, Café NoD 400,- Kč
 
 
High Contrast mění label a vrací se do Roxy

Miláček českého publika a drum&bassová legenda High Contrast se vrací v prosinci do Roxy. Nový label, nová produkce a brzy i nové album, to jsou změny, které ohlásil High Contrast v průběhu tohoto roku. Týden před Vánoci si všechny tyto novinky budou moci vychutnat fanoušci naživo. Lincolna doprovodí vynikající britský producent a DJ Dimension. Prvních 24 hodin jsou vstupenky v prodeji s 10% slevou přes věrnostní program MY ROXY.

 

Na přelomu let 2015/2016 nebylo o Lincolnu Barrettovi moc slyšet a šlo s největší pravděpodobností o promyšlený záměr. V průběhu tohoto roku ohlásil velké novinky. Tou hlavní je upsání u nezávislého labelu 3Beat Records a ohlášení nového alba, které je očekáváno do konce tohoto roku. První singl "Remind Me" odkazuje na jeho dřívější produkci plnou pozitivní energie a soulové atmosféry, díky které se dostal do povědomí snad všech drum&bassových fanoušků. Zda půjde o návrat ke klasickému soundu, nebo půjde jen o výjimku, zatím zůstává pod přísnou pokličkou. V prosinci se v ROXY vše bezpochyby dozvíme.

High Contrast

Vstupenky se prodávají prvních 24 hodin v omezeném množství a s 10% slevou v rámci věrnostního programu MY ROXY. Ostatní předprodeje začnou o 24 hodin později tj. v sobotu 17. září ve 13:00 v rámci všech tradičních kanálů.

FB event

Audio/Video:

High Contrast – "Remind Me (2016)"
Adele – "Hometown Glory (High Contrast Remix)"

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016