PARTYINFO

 

IN:FOKUZ

Datum konání:
10.06.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Main stage: Malaky (Fokuz Recordings, UK), Macca (Fokuz Recordings, UK), Silence Groove (PL), Satl (PL), Dreazz (NL), Changing Faces (SK), Blofeld, Fallen Gemini, SHFT
Mutations stage: Stock Projects, SEDVS, dMIT.RY, Segment
Popis:
start: 20:00
 
 
Klubová noc In:Fokuz odtajnila kompletní line-up

Liquid DnB crew ve spolupráci s klubem Cross a světově uznávaným labelem Fokuz Recordings přináší zbrusu novou klubovou noc s názvem In:Fokuz. Tato nová klubovka nám představí několik talentovaných producentů, jejichž skladby můžeme pravidelně vídat v katalogu výše zmíněného vydavatelství.

 

Hlavní stage bude patřit zmiňované značce Fokuz Recordings a představí se na ní několik opravdu zvučných zástupců tohoto labelu. Sestava to bude vskutku mezinárodní. Z Velké Británie dorazí české publikum okouzlit svými procítěnými skladbami Malaky a Macca. Polsko přijede reprezentovat dvojice ceněných producentů Silence Groove a Satl. Ze země tulipánů, z Holandska, dorazí talentovaný Dreazz, a v neposlední řadě se můžete těšit také na Changing Faces ze Slovenska. O český support se postarají pánové Blofeld, Fallen Gemini a SHFT.

Spodní stage, pojmenovaná Mutations, bude pod taktovkou labelu Neo Violence, který zde oslaví sedmileté působení na scéně. Při této příležitosti nám představí vídeňský techno label Bare Hands. Svůj live set tu zahraje Stock Projects, dále se můžeme těšit na vystoupení chlapíka, který si říká SEDVS, a nebudou chybět ani pánové dMIT.RY & Segment.

In:Fokuz startuje 10. června od 20:00 v klubu Cross.

stanjah

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016