PARTYINFO

 

MOON:FX

Datum konání:
10.06.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
Live:
Formel (NL), 4BeCome1, Dolph with Miss Red
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00, vstup: předprodej: GOOUT.CZ 100,- Kč, na místě 150,- Kč
 
 
Červnové MoOn:FX navštíví holandští Formel

Třetí pokračování pravidelného deep & house večírku, který klub Radost FX pořádá ve spolupráci s Vychytane.cz DJs Crew, je za dveřmi. V pátek 10.6. 2016 se tak můžete těšit na další zdravou dávku aktuální house music v čele s holandskou producentskou dvojkou Formel.

 

Klub Radost FX, který se s novým programem a vizí tanečních večírků opět dere na vrchol pražské klubové scény, sází na naprosto nová a neokoukaná jména světové elektronické scény. Na posledním dílu MoOn:FX jste si mohli užít berlínského producenta Samuela Facha a na díle aktuálním si pro vás svoje live vystoupení připravuje holandské producentské duo Formel! Na této dvojce se nám líbí, že každý nový track, který zveřejní, je naprostá pecka! Jejich sound se nám velmi líbí.

Dvojka Formel, jmenovitě Tom Noah a Bas van der Laken, se dala dohromady teprve v roce 2013, ale již dávno předtím oba působili samostatně, kdy jeden skládal progressive a druhý brázdil holandské kluby coby DJ. Nyní jsou pro ně naprosto typické techno beaty, syrové bassové linky a to vše s nádechem jazzu. Svůj debut si "formeláci" odbyli u Daniela Sancheze u jeho Bla Bla Records s devítiskladbovým albem "Entzun". Následovalo EP "Kolyma“, které již ale vychází na berlínském Einmusika Recordings a posouvá kluky jedním hopem o několik levelů výše. Následovalo mnoho dalších vydaných tracků u vyhlášených světových vydavatelství a postupné stoupání na pomyslném žebříčku slávy bylo neodvratné. Jejich domovem je nyní právě Einmusika Recordings a Mother Goose. Díky svému jedinečnému umění již měli možnost vystupovat na vyhlášených festivalech, jako je španělský Sonar a mnoho dalších. A Radost FX, či obecně naše republika, je jejich dalším zářezem na jejich spanilé jízdě světovou elektronickou scénou, která započala v holandském Amsterdamu!

O support se postarají členové Vychytane.cz DJs crew, kterými budou 4BeCome1 s flétnistou Flautistarem. Tento projekt můžete pravidelně potkávat na českých festivalech a v mnoha klubech napříč celou republikou. Pravidelně potom na rezidentních akcích v Paláci Akropolis a právě v klubu Radost FX. Druhým zástupcem je Dolph, který vystoupí v doprovodu saxofonistky Miss Red, která nádherně doplňuje deep house sety, kterými se Dolph prezentuje.

Vstupné na tuto veselici pořídíte v předprodeji na Goout.cz za velmi příjemných 100,- Kč, nebo na místě za 150,- Kč. Začínáme úderem 23:00 a končit budeme po páté hodině ranní.

Veškeré informace o celé akci najdete přímo na stránkách klubu nebo na FB události.

 

WEB

SoundCloud

YouTube

Aplikace Radost FX


Formel

https://www.facebook.com/Formelmusic/?fref=ts

https://soundcloud.com/formel

4BeCome1
www.booking.vychytane.cz
www.4become1.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016