PARTYINFO

 

EXPLORATION OPEN AIR FESTIVAL

Datum konání:
19.08.2016 - 20.08.2016
Místo konání:
Letní areál Svojšice u Pardubic
DJs:
Exploration Drum & Bass Stage 1: Black Sun Empire (NL), Misanthrop (DE) vs. Emperor (UK), Maztek (IT), Zombie Cats (DE), Pythius (NL), Katharsys (FR), Hedex (UK), Forbidden Society, A-Cray, Pixie vs. Volume Plus, Bifidus Aktif
Devastator Harder Styles Stage 2: Digital Punk (NL), Day-Már (NL), The Sickest Squad (IT), F.Noize (IT), Viper XXL (DE), Andy The Core (IT), Jan Fleck (DE), Thera (NL), Hungry Beats vs. The Butchers, Golpe, George Crusher vs. Dark Wizard, Heavy Noizes (SK), Koffos (SK)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 18:00, vstup: III. Standard Ticket: 600,- Kč http://bit.ly/Exploration_Vstupenky
 
 
Exploration Festival už tento pátek

Už tento víkend se ve Svojšicích u Pardubic koná druhý ročník open air festivalu Exploration, který vám přináší Imagination Festival! Na dvou stagích se objeví jména jako např. Black Sun Empire, Misanthrop vs. Emperor, Maztek, Katharsys, DJ A.M.C, Pythius, The Sickest Squad, DJ Day-Már, Viper XXL, Digital Punk a desítky dalších!

 

Celovíkendové vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketportal za 760,- Kč a na místě budou za 800,- Kč na celý víkend / 500,- Kč pouze na sobotu. Vychutnejte si aftermovie z loňského ročníku a nalaďte se na víkend!



Na festival bude jezdit od pátečního odpoledne autobusová doprava z hlavního vlakového nádraží v Pardubicích. Kempování na festivalu je zdarma. Obě stage festivalu budou ozvučeny profesionálním sound systémem od Funktion-One. Jedna stage bude ve velkém šapitu, druhá bude open air. Kompletní informace, časový line-up, GPS a mnoho dalšího najdete na oficiálních webových stránkách festivalu.

Koupit vstupenky
Oficiální trailer
Oficiální FB událost

 
Exploration Festival zveřejnil kompletní zahraniční lineup

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016