PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
31.03.2016 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz) feat. MC Manda, d.MIT.RY (Neo Violence), OL-WIZ
Popis:
start: 22:00, vstup: zdarma
 
 
d.MIT.RY a OL-WIZ hosty čtvrteční párty Unplugged na Bukanýru

Tak jak? Jaro v plném proudu a vás už to zase táhne po dlouhé zimní pauze na chaty a chalupy? Než si březen podá ruku s dubnem, ještě jednu párty v té naší matičce stověžaté přeci jen stihnete a váš výlet z Prahy ven tenhle mejdan nikterak neomezí... A ke všemu hezky pěkně stylově – u vody! Ano, ve čtvrtek 31. března to v útrobách legendárního škuneru, co si House boat U Bukanýra říká, opět ožije a je opravdu jen na vás, zda se budete promenádovat po překrásné náplavce a naslouchat pouze přes sklo, či sami přispějete troškou do mlýna a pustíte se svým tancem do výroby kýžené atmosféry... Za vstup nezaplatíte ani kačku a na dobrou náladu má párty Unplugged copyright! Kdo vám bude z vyvýšeného stupínku přednášet tentokrát?

 

Čtvrteční pošmourný večer od deváté hodiny svým setem jako obvykle rozsvítí již dobře sehraná dvojka DJ Face a MC Manda. První nedá už dvacet let dopustit na kouzlo vinylu, druhému příroda nadělila charismatický hlas. Oba se naštěstí rádi dělí a tak vás čeká tříhodinový mix plný nejnovějších lahůdek převážně z hudebních škatulek deep house a nu disco, který bude přímo na místě vyšperkován k úplné dokonalosti živým vokálem. Už je to nějaký ten čtvrtek, co na nejznámější párty lodi v Praze zazářil také pracovitý šéf domácího labelu Neo Violence d.MIT.RY a jeho parťák Ol-WIZ. Nyní je čas na repete a oba pro tento výjimečný večer přislíbili speciální eklektické sety, které hned tak někde neuslyšíte... Prim budou hrát hlavně house a techno, na své si však přijdou i fanoušci electra a acidu a dalších subžánrů elektronické muziky. Zkrátka a dobře pestrobarevný koktejl, co chutná tak skvěle a ještě lépe se na něj tančí! Vy si můžete jejich hru spokojeně užívat až do čtvrté hodiny ranní, dokud vám budou stačit síly a pak se spokojeně odkolébat ku domovu za ranního kuropění...

Užijte si s námi poslední březnový den v dobré společnosti, s dobrou muzikou a s dobrými drinky... I čtvrteční mejdany za to stojí, navíc to máte na baru bez čekání, pohodlné sedačky vám nikdo nesebere a ten pohled na třpytící se řeku je zkrátka k nezaplacení. Těšíme se na vás!

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 26. května 2016 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz) feat. MC Manda, Airto a Filip Dee.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016