PARTYINFO

 

MY NAME IS TECHNO

Datum konání:
01.04.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Patrik Skoog (SWE), Takat & Scarface (HU), Franke, Lamycz & Shimita, Zwooky (sety.cz)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:00, vstup: do 21:00 80,- Kč / poté 140,- Kč
 
 
Patrik Skoog dalším hostem párty My Name Is Techno

Už za pár dnů zavítá do pražského klubu Cross švédská techno ikona, vynikající producent a DJ Patrik Skoog. Hlavní postava dalšího pokračování klubové noci My Name Is Techno. Rodák ze švédského Malmo není v našich luzích a hájích žádná neznámá. Většina jeho českých fanoušků si ho jistě pamatuje z dob zlaté éry techna, kde vystupoval na mnoha festivalech a akcích. Jeho sety byly vždy velmi rozmanité a pořádně nabité energií.

 

Začátek jeho aktivní DJ kariéry započal už v 15ti letech. Zpočátku byl ovlivněn elektrem a EBM a pak už následovalo techno a acid sound. Byl součástí tříčlenného underground techno projektu Headroom a pod touto značkou začal v roce 1997 se dvěma přáteli vydávat své releasy. Následovaly labely, jako jsou Evil Deception, Synewave, Shokoy, Loop Rec, Planet Rhythm, Parasound, Kazumi, Superbra a mnohé další. Založil i svůj label Native Diffusion. Patrik Skoog je považován za jednoho z mála mladých producentů, jenž za velmi krátkou dobu dosáhl velkého úspěchu. Vystupoval po celé Evropě, USA, Japonsku, Velké Británii a většině dalších místech po celém světě. I v současnosti je Patrik velmi aktivní ve své produkci. Před pár měsíci dokončil své nejnovější album "Exit Earth". Dále aktivně vydává na novém labelu Sample/Hold. Můžete ho také slyšet pod jeho dalším pomalejším aliasem jako DJ Agaric.

Patrik Skoog

Už 1. dubna si můžete tuto legendu užít naživo v pražském klubu Cross, kde se představí ve své aktuální podobě a také určitě zavzpomínáme i na staré dobré časy. Ale to není všechno! Další lahůdkou bude společné b2b vystoupení našich dalších zahraničních hostů, kteří k nám přicestují z Maďarska a jsou to DJs Takat & Scarface. Pořadatelé vyhlášené akce Remeber? z maďarské Budapešti, na které vystoupila většina techno matadorů - např. James Ruskin, Michael Burkat, Glenn Wilson... Bude to jejich první vystoupení v České republice a my se na jejich b2b vinylový nářez moc těšíme.

Dále vystoupí matador a stálice české scény DJ Franke, který si k této příležitosti nachystá speciální set z vinylů, dále severočeské techno duo Lamycz & Shimita a posledním do party je DJ Zwooky se serveru sety.cz.

Mejdan započne úderem 20:00. Vstupné do 21:00 za 80,- Kč, poté 140,- Kč aneb za málo peněz, hodně muziky! Snad jsme na nic nezapomněli, takže si zapište do svých párty deníčků 1. dubna a doražte na pořádný mejdan. Budeme se na vás těšit!

Links:

https://www.facebook.com/patrikskoogofficialpage/

https://www.mixcloud.com/discover/patrik-skoog/
http://parabelmusic.se/
https://soundcloud.com/remembersoundcloud/scarfacerememberfriends19_121_5

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016