PARTYINFO

 

20. NAROZENINY PUNTO AZUL

Datum konání:
01.04.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Punto
DJs:
Koogi, Touchwood, Stanzim, Frenzy, Mr. Cucumber (The Tchendos), Brada, WR1NG aka The Öggg, On-Dry
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Punto slaví 20 let a to není apríl

Přesně tak, v pátek 1. dubna se ve smíchovském Puntu rozjede večírek na počest dvou dekád existence klubu. Za tu dobu prošel jeho "obývákový" interiér jen malými úpravami, takže duch počátků elektronické scény v Praze je stále přítomen. A na apríla ožije ještě více! Jak jinak než díky klasickým DJs, kteří se na rozjezdu téměř legendárního prostoru podíleli. Zlomené beaty (nejen) ze dvou gramofonů budou mixovat: Koogi, Touchwood, Stanzim, Frenzy, Mr. Cucumber (The Tchendos), Brada, WR1NG aka The Öggg a samozřejmě nesmí chybět jeden ze zakladatelů Punta DJ On-Dry.

 

Takže 1. 4. 2016 jsou všichni zváni na výroční zasedání! Místo je už 20 let stejné: Kroftova 1, Praha 5 a vstup jako obvykle volný...

Apropó... V 90. letech, kdy pro většinu klubových návštěvníků byly jungle, drumandbass či breakbeat téměř cizí slova, se v Puntu už pravidelně konaly akce těmto stylům zaslíbené. Svoje první sety z vinylových sbírek tam tehdy mixovali Babe LN, Liquid A, Koogi, Touchwood, Stanzim, Ghonzales, Jan 2 a spoustu dalších dnes zavedených DJs. Vyhlášené byly i hudebně-divadelní performace projektu The Tchendos.

Stručně řečeno, během všech těch večerů a nocí se Punto stalo oblíbeným místem s dobře zásobeným barem, kvalitními DJs a vlastně jakýmsi meeting-pointem posluchačů, DJs, promotérů nebo producentů. Což ostatně potvrzují i tři CD kompilace "Punto Azul Presence" z poloviny minulého desetiletí. Po rekonstrukci v minulém roce a znovunavrácení jména Punto do názvu klubu je ten nejvhodnější čas vše řádně oslavit!

FB událost

FB stránka klubu
web

Budeme se na vás těšit!

Punto team :)
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016