PARTYINFO

 

OLDSCHOOL TECHNO CLASSICS SESSION

Datum konání:
05.03.2016 - sobota
Místo konání:
Praha - Opposite
DJs:
Elektrabel (special vinyl set), Pavel Krejdl, Daho, Lamy.cz, Shimita, B.One.K
Live:
Prague Music Therapy & Mother@Work
Info:
http://www.opposite.cz
Popis:
start: 21:00
 
 
Oldschool Techno Classics znovu v klubu Opposite

Oldschool Techno Classics Tour se vrací 5. března do pražského klubu Opposite! Prosincový díl v tomto parádním klubu se vydařil a proto se s tak malým odstupem vracíme na místo činu. Nabídneme vám opravdu bohatý lineup plný známých jmen, ale vezměne to pěkně popořádku...

 

Ryzí oldschool technobeaty vám naservírují ostřílení matadoři Pavel Krejdl a jablonečák Daho. Velice speciální bude set odehraný z desek, který si v Opposite střihne Elektrabel, takže se těšte na vytříbenou selekci vinylů, které dozajista ovlivnily jeho budoucí tvorbu. Následovat ho bude se svým řízným technem set dvojice LamyCZ & Shimita a chybět za gramofony nebude ani klasik B.One.K.

Novým kořením na Oldschool Session bude vystoupení projektu Prague Music Therapy společně s vokalistkou Mother@Work, takže na své si příjdou i příznivci pomalejších beatů a všichni hudební fajnšmekři. Tenhle večírek pro vás chystá tahle celá parta lidí, kteří hudbou žijí naplno, a my doufáme, že to bude nejen cítit ve vzduchu ale taky "cákat" z repráků. Těšíme se na vás na place!

OTC

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016