PARTYINFO

 

TECHNIK WITH DAVE CLARKE (UK), HAPPA (UK)

Datum konání:
12.03.2016 - sobota
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
main stage: Dave Clarke (UK), Happa (UK), Kaisersoze, Ravic, Flesh, Callboy
room 2: Dan Cooley, Adam Cloud & Nicola Cloud, Jan Brachtl, Pete Walk, Precise Deviant
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: od 225,- Kč, předprodej: http://tinyurl.com/daveclarkeprague
 
 
Dave Clarke dalším hostem párty Technik

Vážení příznivci techna, na sobotu 12.3. jsme pro vás připravili další díl klubové akce Technik, který je počinem našeho projektu CODE. Po jménech jako Alan Fitzpatrick, Sasha Carassi, Niereich, Dubspeeka a Stiv Hey jsme jako dalšího headlinera vybrali rodáka z Brightonu, který v současné době žije v Amsterdamu, techno producenta a DJe, který se po celou dobu svého působení aktivně zasadil o vývoj techna jako subkultury, toho pravého zastánce pojmu "underground", punkového rebela s přízviskem "Red Baron"... Ano, naším hostem dalšího Techniku je techno ikona Dave Clarke.

 

Dave Clarke je neodmyslitelnou součástí světové techno scény a co víc, nikdy se nestal loutkou v soukolí taneční scény a jejího vlivu. Vždy byl, je a bude osobností, která svými ostrými názory jasně definuje, co techno ve skutečnosti je a co by mělo v jeho posluchačích evokovat.

Dave Clarke

Jeho první release vyšel na labelu XL už v roce 1990, v roce 92´ už funguje jeho vlastní label Mahnetic North. Jeho trilogie s přízviskem "Red" ho katapultovala mezi světovou techno elitu. Začal remixovat tracky a skladby pro taková jména, jako jsou Kevin Saunderson, The Chemical Brothers, New Order, Depeche Mode, Moby, Leftfield a Underworld. Doteď vydává pravidelně jak svoje tracky, tak remixy světových DJs na všech zásadních techno labelech. Většinu víkendů hrává v klubech jak v Evropě, tak ve světě. Účast na festivalech Awakenings, Loveland, I Love Techno, Pukkelpop, Glastonbury a Nature One byla samozřejmostí. Měl také vlastní stage na Tomorrowlandu, kam si pozval jména jako Green Velvet, Chris Liebing, Jeff Mills a Ben Klock. Jeho ortodoxní názory na přílivovou vlnu komerčního stylu EDM jsou trefné a popisují reálnou podstatu celé této mezinárodní "bubliny". 

Dave je osobností, která nikdy nešla s mainstreamem. Naopak se od všeho, co by s tímto mohlo být spojené, odlišuje. Jak sám říká: "techno is passion, not fashion and I’ve never been interested in what’s trendy and what’s not, but the best music comes to me every single day and I want to share it." Do svého hraní zapojuje mnoho nových technologií, efektorů, sound procesorů. Jeho první vystoupení v Praze v mauzoleu památníku na Vítkově v roce 1997 na akci Dr. Pepper Rave Diagnosis bylo jedinečné a v té době totálně nadčasové. Těšíme se, co pro všechny návštěvníky akce Technik připraví tentokrát, ale už teď víme, že to bude techno, jak má být.

CODE
Spolu s ním přijede z Británie, a v Čechách poprvé vystoupí, i mladý talentovaný Happa, který svým originálním soundem bude zajímavým zpestřením. Oba doplní český support ve složení Kaisersoze, Ravic, Flesh a Callboy. Druhá stage bude patřit deep a tech house a tyto rytmy budou prezentovat Dan Cooley, Jan Brachtl, Adam Cloud @ Nicola Cloud, Pete Walk a Precise Deviant.

V sobotu 12. března by v klubu Storm měl být každý příznivce techna, bude to jistě velký zážitek...

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z párty Technik s Dave Clarkem od čéši
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016