PARTYINFO

 

HOUSE 4 ADULTS

Datum konání:
23.01.2016 - sobota
Místo konání:
Praha - 2.patro
DJs:
Cubik & Face (H4A residents), Trnqua
Popis:
start: 22:00, vstup: 100,- Kč
 
 
DJ Trnqua hostem sobotní párty House 4 Adults

Všude dobře... Doma nejlíp! Jasně, nemusíte být zrovna plnoletí, abyste se k téhle pravdě postupně také propracovali, zvlášť když je teď venku taková čina. Má to však jeden háček. Jak dlouho v tom důvěrně známém prostoru mezi čtyřmi stěnami vydržíte a neokoušete si takhle náhodou za chvíli všechny nehty nudou?! My dva vám pro sobotní večer s datem 23. leden nabízíme o dost příjemnější alternativu a záleží vlastně jen na tom, jak to máte do centra daleko... Takže - Praha 1, Dlouhá ulice, modré číslo na domě musí být 37, pak pár kroků do průchodu, na dvoře se v záklonu chvilku kochejte, ale pak hned nahoru do 2. patra! Do tepla. A teď už jen zazvoňte na zvonek a... Další díl nekonečného párty seriálu House 4 Adults totiž jen pár vteřin po desáté začíná, tak ho nepropásněte!

 

Hned za prahem do toho úžasného prostoru začíná absolutní svoboda. Jste přeci dospělí, tak si dělejte, co chcete... Posaďte se třeba na pohodlné sofa a rozjeďte debatu o Vánocích s těmi, s nimiž jste se ještě nestačili sejít. Nebo se opřete o bar, objednejte si drink, který vám zaručeně sedne, a vysílejte signály - však on se někdo chytne a možná z toho bude láska jako trám. Čas si zatím můžete krátit sledováním původně bílého plátna, které tu měsíc co měsíc obarví opravdu neuvěřitelná sbírka vtipných skečů a působivých tematických videí od našeho dvorního VJe, co si PleiOne říká. My dva vám k tomu budeme hrát muziku, co nedrhne, neskřípá a bouchá jen zlehka. Tak akorát, abyste se na ni mohli svůdně vlnit, vnímali ty pozitivní vibrace, zkrátka užívali si ji... Prim budou mít opět deep house a nu disco, ani tentokrát však nezapomeneme na nějaké ty klasiky z let minulých, a také na lednový díl jsme si pozvali vzácného hosta, který nám s tou výslednou selekcí pomůže. Náš dlouholetý kamarád, a dnes už také dospělák, DJ Trnqua se nám nenápadně z klubů vytratil a doufáme, že nejenom nám teď za mixážním pultem často chybí. A jemu zase čas od času chybí hraní... Proč tedy nezabít dvě mouchy jednou ranou?! My mu s potěšením dáme příležitost a on nás na oplátku seznámí s tím, co mu v poslední době dělá radost, co ho baví a o co se rád dělí. Techniku mixu jistě nezapomněl (to je jako s tím pověstným plaváním) a dobrý vkus měl tenhle sympaťák vždycky vyhlášený.


Pokud jste se ještě nezbavili vánočních kilogramů navíc, máte k tomu teď ideální příležitost... Navíc v dobré společnosti, s dobrými drinky,  s dobrou muzikou i s dobrou projekcí. A pokud to nebudete přehánět, vězte, že vám bude dobře i následující volný den. To už je ale jen na vás! Jste přece dospělí, tak si dělejte, co chcete, my pro vás máme pochopení...

Cubik & Face

House 4 Adults residents

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016