PARTYINFO

 

MAJESTIC CIRCUS

Datum konání:
23.01.2016 - sobota
Místo konání:
Praha - Opposite
DJs:
Akrom, LM Sanchez (ESP), Gnetko (BG), Said FunkyPeanut (FR)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup: 50,- Kč
 
 
Znovuzrozená párty Majestic Circus pokračuje v klubu Opposite

Za spolupráce s novým klubem Opposite v Ječné ulici dojde 23.1. 2016  ke znovuzrození akce Majestic Circus, která se v minulých pěti letech příležitostně objevovala v klubech Touster (nyní Reston), Free-D Bar či Popcore.

 

O hudbu se tento večer budou starat rezidenti akce LM Sanchez ze Španělska, Gnetko z Bulharska a české vlajky bude hájit Akrom. Celý večer poté uzavře francouzský DJ Said FunkyPeanut. Všichni tito hudebníci jsou zároveň hudebními producenty, vydávají vlastní tracky po celém světě a jistě zajistí majestátný circus až do ranních hodin. Nemalým příslibem dobré párty bude i fakt, že zde Akrom a Gnetko oslaví své narozeniny, tak neváhejte a přijďte jim popřát vše nejlepší do dalších hudebních let.

O zázemí celé akce se bude starat nový Opposite klub v Ječné ulici 12, který za své půlroční fungování hostil již téměř veškerou českou DJ underground smetánku a ze zahraničních umělců pozval např. Marka Reeva z Cocoon Recordings. Opposite byl vybudován v prostorách bývalého divadla a projekce promítané přímo na secesní divadelní strop v kombinaci s kvalitní elektronickou hudbou vás přenesou na ojedinělé místo, které nenajdete nikde jinde v Praze.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016