PARTYINFO

 

TRANCE EUPHORIA - "ROSSIGNOLS B-DAY"

Datum konání:
17.01.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - Reston
DJs:
Reorder, Rossignol, Boxi, David Justian. Eraser
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Trance Euphoria @ Reston

Jak už to tak bývá, narozeninové párty bývají mnohem monstróznější a děsivější, nežli obyčejný mejdánek s nějakou upocenou djskou hvězdičkou. Lidi se tak nějak více radují, že se vůbec dožili nějakého věku po všech těch prokalených večerech a následných probitých ránech.

 

A jeden takový veselý mejdánek nás čeká v lednu, 17. 1. 2014, v parádním prostoru bývalého klubu Touster…nynější Reston. Večírky v tomto legendárním klubu byly plné mokrých kožíšků, těsných triček a jednoho pádného hesla: Co si nepamatuji, to se nestalo! Abychom se vyvarovali upocených českých pseudo hvězdiček, na pozvání hlavního oslavence Vám za mixákem zašprýmuje, bez přehánění a v tomto případě opravdu zaslouženě, nejlepší československý trancový producent ReOrder . Jeho sláva v celosvětovém měřítku poslední dobou trhá rekordy, takže si připravte plakáty či fotečky na podpis…protože podepsaný plakát by vám mohl zajistit hodně sexu.

 

 

Jelikož je tento večírek plný nejborcovatějších borců, není potřeba více představovat hlavního oslavence Rossignola , vysmátého Boxiho , šarmantního Davida Justiana a piráta z Jižních Čech  Erasera. Všichni z těchto djs mají tolik zkušeností s prohibicí, že se určitě nebudete nudit.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016