PARTYINFO

 

HOUSE 4 ADULTS

Datum konání:
11.01.2014 - sobota
Místo konání:
Praha - 2.patro
DJs:
Cubik & Face (H4A residents), Tomics
Popis:
start: 22:00, vstup: 100 Kč
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
House 4 Adults v novém roce poprvé v sobotu

Tak a je to za námi... Ptáte se co?! No přeci to bujaré silvestrovské dovádění a šťastné ohlížení se za rokem s nešťastnou třináctkou. A změnilo se vlastně něco? Vůbec nic! Snad jen fakt, že letos bude úplně každý zas o jeden rok starší, o rok dospělejší. Žádný z nás tomu neuteče, tohle si prostě závidět nemusíme... I my dva oslavíme letos narozeniny párty House 4 Adults, kterou pro vás již třetím rokem připravujeme v našem oblíbeném klubu 2.patro, kam padla jako ulitá. Dali jsme si tehdy za cíl přinášet vám do toho nádherného prostoru muziku, která nikam nepospíchá, netrhá vám uši, neškrábe, nekouše, spíše zahřeje, pohladí a dobře naladí. Jenom tak to máme oba rádi, jenom tak můžeme k ránu i my vyrazit se spokojeným úsměvem na kutě.

 

Další díl našeho večírku jsme si pro vás dovolili připravit na další kouzelné datum, které nám hraje do karet. Zapamatujte si tedy tři jedničky v kalendáři a dvě dvojky na hodinkách. Nebo ještě lépe: 11.1. a 22:00. Ano, druhou lednovou sobotu to opět zcela nenápadně lážo plážo odstartujeme, rozhodně vás nebudeme vyrušovat v zapředeném rozhovoru na těch pohodlných sedačkách, a teprve až se vám bude chtít, jednoduše se vydáte na parket shodit pár povánočních dekagramů a spálit několik kalorií. Jste už přeci dospělí, tak si dělejte, co chcete, my vám k tomu budeme jen hrát... Přestože bychom se v pravidelných intervalech dokázali za mixážním pultem střídat sami, rádi si zveme na pomoc hosty, kteří to cítí podobně a také si zamilovali deep house, nu disco a dokážou i tady u nás v Praze vykouzlit tu správnou balearic náladu. Tentokrát náš hledáček nezůstal lhostejný vůči vytříbené selekci, bezchybnému míchaní a umění odhadnout aktuální náladu v sále v režii DJe Tomicse. To on nám podá v průběhu večera pomocnou ruku a hodí vás takzvaně do pohody...


Stavte se však i v případě, že se vám páteční večer trochu protáhl a chtěli jste původně a tak trochu potupně strávit sobotu s obkladem na hlavě a maximálně sledováním té kouzelné bedny, kde už zase nic nedávají... Věřte, že my pro vás máme lepší televizi! Náš dvorní VJ PleiOne potěší vaše oči velkým množstvím materiálu s dospěláckou a retro tématikou, nejrůznějšími tanečními skeči a scénkami, na které už jste dávno zapomněli. Přímo na místě zde pravidelně vyrábí filmový příběh k našemu hudebnímu soundtracku a sklízí za to hluboké poklony od pánů a letmé polibky od dam, které se na naši akci rádi navrací... A my se na vás všechny v novém roce s novými hadříky od Ježíška opět těšíme!

Vaši House 4 Adults rezidenti:

Cubik & Face

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016