PARTYINFO

 

CLASH! EXPRESRADIO

Datum konání:
11.01.2014 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Starr Mix Stage: The Fakes & JAYYAR
Night Cream stage: DJ Radek Honc
Live:
Fresh stage: LIVE CONCERT: SWD (de saade) + Fudy + Tobi & DJ Ill Rick Live
after concert party: ČOKOVOKO (dj set + vizual showcase)
 
 
Čokovoko Clash! tuto sobotu v Chapeau Rouge

Chapeau Rouge a Expresrádio uvádí CLASH! V sobotu 11. ledna brněnská hiphopová dvojka Čokovoko v dj setu a s projekcí, proti nim trapový trip od The Fakes a taky DJ JAYYARE. To je CLASH! v sobotu 11. Ledna od 10 večer v Chapeau Rouge. A pojistky budou lítat.

 

Tentokrát CLASH! jako tavící kotel současných žánrů. Starr Mix stage se odehraje pod taktovkou pětihodinového setu THE FAKES (trash, trap, twerk) a v závěru vám svým nabitým setem nedá vydechnout DJ JAYYARE.

Na spodní Fresh Stage se pak představí hiphopové duo ČOKOVOKO ve speciálním dj setu, který bude doprovázet projekce kurátorovaná samotnými interpretkami.

 

ČOKOVOKO. Rap a vybroušené postřehy z brněnských ulic, ironie a mystifikace. Široký záběr samplů od hiphopu až k folku. Čokovoko patří k nejpůvodnějším českým kapelám. Naživo pak vynikne jejich smysl pro humor i v tanečních kreacích a originálních kostýmech. Čokovoko prostě není jen hudba, ale i vizuální styl.

A proto na lednový CLASH! přivážíme ČOKOVOKO audiovizuální showcase: hravý djset doplní i projekce, v níž budou k vidění ukázky z filmů a klipů, které ČOKOVOKO mají rády.

 

Mediálními partnery akce jsou servery Techno a Protišedi.

To je CLASH! Pojistky budou lítat!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016