PARTYINFO

 

BOOGIE

Datum konání:
10.01.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Hausaggregat & Lucas Hulan & Luke Nova & Malcao
Chapeau Bar:DJs Felix & Mulli
 
 
Hausaggregat již tento pátek v Chapeau Rouuge

Specialgrower ve spolupráci s Chapeau Rouge si vás dovolují pozvat na další pokračování klubové noci Boogie již tento pátek 10. ledna do pražského klubu Chapeau Rouge, které sídlí na adrese Jakubská 2, Praha 1. V prvním měsíci nového roku přivítame speciální hosty z Olomouce a z Brna.

 

 

O zábavu se postarají Hausaggregat, kteří jsou známí především díky klubu Metro.  Na jejich vlastních akcích se již představili stálice naší a slovenské taneční scény jako např: Vik, Rafo, Loutka, Bidlo, Click Joe, Tvyks, Felix!, Lukas Micka, Oli_N a mnoho dlaších. Jejich styl je různorodý. Hausaggregat hrajou various house music kde naleznete prvky oldskool disca, jazzu, funku, nebo hiphopu. Tato dvojka je originální a pokaždé příjde s něčým novým co pobaví všechny na tanečním parketu.  Jejich set je vždy  plný neoposlouchaných desek, které vás zcela jistě nenechají jen tak sedět v klubu. Vše je přirozené a ma to krásný vývoj, určený přímo na mejdan. Oni jsou těmi pravými hosty a party animals na první díl Boogie v novém roce 2014.

http://oooh.cz/hausaggregat-on-oooh-podcast/

 

Dalším speciálním hostem bude brněnský mladý techno hrdina Luke Nova. Tento mladý a nadějný producent a dj v jedné osobě má před sebou slibnou techno budoucnost. Jeho sety jsou plné energie a v neposlední řadě je zajimavá také jeho produkce na labelu Deep Wave Records, která zaujala velikány světové taneční scény. Tento mladík se v pátek představí v jeho plné síle a vy už teď se můžete těšit na pořádnou jízdu.

 

 

Nebyla by to spravná Boogie párty kdyby nevystoupili naši residenti Lucas Hulan z Nightphunk Recordings a náš olejový magnát DJ Malkao.

 

 

V pátek si nic jiného nedohadujte protože volba je jasná. Bude to velká jízda v Chapeau Rouge s výběrem toho nejlepšího z underground house a techno music.

Vstup  je pro všechny zdarma po celou noc. Začínáme od 22 hodin a hrajeme až do 6ti do rána. Takže není co řešit. C'mon: Clap Clap! :)

Více informací naleznete na www.chapeaurouge.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016