PARTYINFO

 

SAY WHAT?? WITH ANTON KUBIKOV (SCSI-9)

Datum konání:
10.01.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - NoD
DJs:
Anton Kubikov (SCSI-9, Russia)
Dj Schwa
Fatty M
Felix!
Info:
http://www.facebook.com...
contact@beefrecords.net
Popis:
Anton Kubikov z projektu SCSI-9 zpet v Praze. Tentokrat v experimentalnim prostoru NoD. Rezervace vstupenek pres contact@beefrecords.net. Limitovana kapacita!
Line-up:
Anton Kubikov (SCSI-9, Russia)
Dj Schwa
Fatty M
Felix!
 
 
Anton Kubikov hostem Say what??

V pátek 10. ledna zavítá do Roxy - NOD světově proslulý dj a producent Anton Kubikov z Moskvy. Anton Kubikov začal s djingem v roce 1994, kdy roztáčí desky v prvním moskevském techno klubu ‘The Hermitage’. Anton se stává inspirací pro mnoho mladých ruských djů a jeho radiový pořad ‘Sation’ poslouchá pravidelně tisíce mladých lidí po celém Rusku. Sama Nina Kraviz přiznává, že nebýt Antona, tak by asi vůbec nepřišla do kontaktu s elektronickou muzikou již v 90. letech.  Ještě před přelomem tisíciletí začíná Anton skládat vlastní tracky a vzniká tak projekt SCSI-9 (spolu s Maximem Milyutenkem).

 


SCSI – 9 potom obrážejí Rusko a Evropu křížem krážem a jejich živá vystoupení si budují vynikající reputaci. Namátkou: Hamburg, Varšava, Ljubljana, Madrid, Transmediale (Berlin), Pulse (Moscow), Wilsonic (Bratislava), Love Parade (Berlin), Dialog of 4 Cultures (Lodž), Subotica (Srbsko), Atény, Monegros ve Španělsku, s Richiem Hawtinem, Magdou, Troy Piercem nebo Gui Burratem.


Stejně jako živá vystupování, i hudební produkce projektu SCSI – 9 je pověstná a vychází na prestižních, zejména německých vinyl labelech jako Trapez, Traum, Salo, Freizeitglauben, Morris Audio, Highgrade. Nejznámější je však jejich spolupráce se značkou Kompakt (a jejími sub-labely), kde vydali řadu EPíček, remixů a především svoje třetí album. Od roku 2005 funguje jejich vlastní vydavatelství Pro-Tez, které si pod svá křídla vzala distribuce Kompaktu.

 

Jsme velice rádi, že Anton Kubikov přijal pozvání djů Michal Schwa a Fatty M na jejich novou noc ‚Say What?‘. Zmíněné ještě doplní Felix! ze stáje Flexy. Těšit se můžete na speciální tématické dekorace a video projekce. Vstupné je formou předprodeje za 100CZK. Objednávejte přes contact@beefrecords.net nebo osobně u Fatty M.

Anton Kubikov: http://www.residentadvisor.net/dj/antonkubikov

Podporuje: Club Mate a Fentimans

Přináší: Beef records www.beefrecords.net

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016