PARTYINFO

 

KEYHOLE

Datum konání:
21.12.2013 - sobota
Místo konání:
Olomouc - S-Cube
DJs:
Dubpoet, OLI_N, Silvester Suske, PDCH, Mickey Deguet
Popis:
vstup: do 22:00 50 Kč, poté 60 Kč
 
 
Sobotní akce Keyhole míří z Metra do klubu S-Cube!

Večírek Keyhole po delší době zase opouští domácí klub Metro Chill Out a chystá pro vás večer plný house music v nově zrekonstruovaném předsálí klubu S-Cube. Těšit se můžete na plnohodnotnou stage, kvalitní zvuk, adekvátní světelný park, tradiční výzdobu a hlavně na skvělou atmosféru servírovanou čistě z vinylových desek a to rovnou ze tří gramofonů!

 

DUBPOET // Bonjour / SK

Daniel Štefečka, na klubové scéně spíše známý jako Dubpoet (v minulosti také Permonik), se ve vodách jménem house music pohybuje už pěknou řádku let. Prošel mnoha styly a nejvíce se mu v posledních letech zalíbilo jak u poslechové, tak u prudce taneční selekce deep house, nu disca a pod. Po letech věnování se akcím hlavně v Bratislavě (Bonjour) a Skalici (Back2Basics = organizoval spolu s Bigfishem) se přestěhoval za novými možnostmi do Velké Británie. Dubpoet, který si na svých večírcích zahrál vedle DJů jako Move D, Soulphiction, Agnes a který je hlavně sám prvotřídní DJ a skvélý týpek, přiveze plný kufr desek, určitě i spoustu novinek, no prostě je se na co těšit! 

https://soundcloud.com/dubpoet
http://residentadvisor.net/dj/dubpoet

OLI_N // Phonica / Release Sustain

Oli_N začal s DJingem v roce 2005. Pochází ze Šternberka, ale nyní žije v Londýně, kde poznal řadu místních producentů a DJů, se kterými hrával hlavně na undergroundových akcích ve východním Londýně. Začátkem roku 2010 pomáhá s organizací chorvatského festivalu Stop Making Sense a stěhuje se zpět do Londýna, kde začíná pravidelně vystupovat (The Russian Bar, Cafe 1001, Ministry Of Sound a dalších). Od roku 2011 spolupracuje s labelem Release Sustain, afterparties Jaded nebo multikulturním prostorem Red Gallery. V jeho setech můžete slyšet styly jako dub, tech-house nebo techno. 

https://soundcloud.com/oli_n
http://www.residentadvisor.net/dj/oli_n

PDCH & SILVESTER SUSKE // Muah / So&So / SK

Pavel v minulosti trávil čas zejména poslechem hip-hopu, nu jazzu, D´n´B, punku a nebo i metalu. V roce 2009 zavítal do Brna a seznámil se s partičkou lidí kolem tehdejšího Cafe Sklenick, kde propadl lásce k house music a vinylům. Ovlivněn tamnějším děním, začal po koupi prvních desek i sám hrát. V současné době se sem tam pohybuje kolem (už nejen) brněnské partičky MUAH, která má za sebou sérii nepopsatelných večírků...

https://soundcloud.com/panpavel
http://mixcloud.com/panpavel
http://facebook.com/djpdch

Silvester Suske je jako DJ na scéně pořád ještě relativním nováčkem, ale milovníkem kvalitní elektronické (nejen) taneční hudby je už od poloviny devadesátých let. V roce 2012 posbíral odvahu, a svých pár vinylů, a začal své hraní právě v Brně. Zde se od té doby sporadicky objevuje a to hlavně v programu Kabinetu MÚZ. Svou selekci tanečních beatů pohybujíc se ve vodách nu disca, deep house a sem tam i s nádechem techna pravidelně prezentuje v bratislavském klubu Radosť nebo s PDCH také v Břeclavi. V Kabinetu jste jej mohli vidět už předtím na akcích jako Legendární Pondělí, MUAH!Spring, FWDtoFRIDAY. 

https://soundcloud.com/silvester
http://mixcloud.com/silvestersuske

MICKEY DEGUET / Keyhole / Metro chill out club

https://soundcloud.com/mickeydeguet
http://www.residentadvisor.net/dj/mickeydeguet
https://www.facebook.com/pages/Mickey-Deguet/151069558338743

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016