PARTYINFO

 

SHEEXY HOUSE

Datum konání:
20.12.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Tazz & Biodan, Dj Macio
Live:
 
 
Předvánoční Sheexy House v pátek v Chapeau s hostem

Předvánoční díl pravidelné klubovky Sheexy House proběhne již tento pátek 20. 12. 2013, kde kromě rezidentních djs Tazz & Biodan vystoupí také host Dj Macio.

 

Zatím co se v tento den budou přeplňovat nákupní centra k prasknutí, Chapeau se bude připravovat na pořádný předvánoční mejdan a završí tak tento týden plný vánočních večírků a vánoční nákupní horečky. Přijďte ukončit svůj předvánoční pracovní shon a pobavit se na kvalitní house music. Jako hudební motivaci uvádíme níže k poslechu záznam s poslední párty Sheexy House od rezidenta Dj TAZZe.



U TAZZe&BIODANa se můžete těšit na spoustu novinek od deep house až k rozjetému tech-house, tentokráte v celistvých 2,5 hodinových setech, aby měl každý z nich dost prostoru na to ukázat, co se 4 kanály umí předvést :)

Jako host vystoupí dj Macio, který se na Sheexy House již loni představil. Macio je mimo jiné resident párty SoundCream, který je charakteristický svými rozmanitými sety v různých polohách house přecházející od deep house až k pumpin a progressive house.

Netřeba zapomínat že Chapeau Rouge má tři patra, a disponuje tak třemi hudebními stage s různorodou zábavou! Tento večer proběhne kromě Sheexy House v Dance clubu také v Live Underground stage akce s názvem Queer Noices stylově zaměřená na Artpunk, a na horním baru se bude od ranného večera o zábavu starat Dj Liquid A v electric mixu.

Takže přijďte si v pátek odpočinout od předvánočního shonu a pobavit se do Chapeau Rouge na Sheexy House rozvinout svůj klid a buďte s námi dobří, my totiž budem :)

Vstup je jako vždy zdarma.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016