PARTYINFO

 

KNTXT

Datum konání:
19.12.2013 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
vlat (SK), krlshp (SK),fiddA (SK) Segment (CZ)
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Poslední KNTXT ve čtvrtek v Chapeau

Na posledním dílu party KNTXT v Chapeau Rouge vystoupí zástupci mladé promotérské skupiny z Brna s názvem Brněnské Hertz | Kunst - Plattform.

 

krlshp je jeden ze zakladatelů a vedoucích postav Brněnské Hertz | Kunst - Plattform , mladé promotérské krve na brněnské scéně. Jeho sety se vyznačují hlavně specifickým zvukem – jeho sound se skládá z tracků s kvalitním a unikátním zvukovým designem . Sofistikované beaty jsou protkávané organickými plochami postavenými na hutných basových linkách. Groove je pro jeho sound typický.

Vlat je nejmladší člen brněnské Hertz rodiny. V Praze zahraje poprvé. Je milovníkem nových technologií, inovací a zakládá si na renesančním přístupu k elektronické hudbě . Balancuje na hranici mezi technem a housem , miluje vše co má oscilátory a filtry, mesmerické vokály , stereo hrátky , hutný sub bass. Za poslední rok si zahrál po boku performerů jako Insect Elekrika ( frucht / rrygular ) , Sven Laux ( 31337/Sleep is commercial - DE ) , Sebastian Koch ( 31337 - DE ) , Stix a Peal ( Trashold - CZ) v brněnských klubech Fléda , Kabinet múz , Sklenick a v bratislavském Subclubu . Momentálně tráví hodně času rozvojem vlastní produkce. Získané technické poznatky přenáší i do svých dj setů.

Line up doplní slovenský fiddA a rezident Segment.

Od ledna budou čvrteční party v Chapeau Rouge pokračovat pod hlavičkou Come in.

FB event

https://www.facebook.com/omghertz
http://omghertz.tumblr.com/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016