PARTYINFO

 

MOONLIGHTING

Datum konání:
20.12.2013 - pátek
Místo konání:
Liberec - Experiment
DJs:
Da Moon, Flesh, Sebastian Deluca, Peter Costa
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Poslední info k zítřejšímu mejdanu Moonlighting

Značka Moonlighting je od roku 2006 zárukou kvality a především aktuálního zvuku a rozjetých mejdanů. O tom jste se mohli už několikrát přesvědčit i v Libereckém klubu Experiment, kam se tato noc po velice úspěšných dílech vrací a přiváží opět doslova nabitý lineup v čele s rezidentem noci Da Moonem.

 

Ten si své hosty pečlivě a s velkým citem vybírá tak, aby byl večer svou koncepcí zajímavý jak pro milovníky zasněných a pomalejších rytmů, tak i tvrdšího a temnějšího inteligentního zvuku. Od každého něco nabídnou všichni účinkující, včetně hostů, kterými jsou mladý Dja producent Sebastian Deluca, který začíná být díky vytříbenému zvuku hodně vidět a slyšet, dále pak Peter Costa, který taktéž patří k mladší generaci Djs, kteří nám mají určitě co nabídnout. Posledním hostem bude Dj Flesh, kterého jste mohli za poslední dobu slyšet snad na všech větších akcích u nás po boku jeho kolegy JB. Tentokrát se po dlouhé době představí sám a těšit se můžete na aktuální techno zvuk, který je na této noci slyšet vždy v pozdějších ranních hodinách.

 

V neposlední řadě nesmíme zapomenout na vás všechny další, kteří již patří do rodiny této noci, ale i vás kteří Moonlighting ještě neokusili.

Přijďte ochutnat neokoukaná a neoposlouchaná jména a především si užít další MOONLIGHTING v Experimentu.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016