PARTYINFO

 

SILVESTR 2013 / 2014

Datum konání:
31.12.2013 - úterý
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
MOSKITO (NYE EXCLUSIVE SET) & AIRTO (NYE EXCLUSIVE SET) Lumiere (Buddha Bar), Biodan (Roxy Prague), Face (Techno.cz), Tibi (Bukanyr / We Love Music), Jindra (Bukanyr / Houm Ekšn)
Popis:
vstupné 250,- welcome drink + fresh fruits + občerstvení
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Silvestr 2013 na Bukanýru

Již zítra se bude po celé Praze oslavovat konec letošního roku a o půlnoci proběhne vítání roku Nového. Na houseboatu U bukanýra tomu nebude jinak. Akce zde začne ve 20:00 hod. a bude probíhat až do ranních hodin. Na lodi pro vás bude připraveno občerstvení, spousta ovoce a při příchodu vám bude nabídnut speciální silvestrovský welcome drink.

 

Nabídka hudebního programu bude jako vždy velmi pestrá. Tento rok se na spodním baru můžete těšit na djs Tibiho (Bukanýr) a Jindru (Bukanýr). Dále vám budou hrát  djs Biodan (Roxy Prague) a  dj Face (techno.cz). Navíc u nás a nikde jinde na novoročních oslavách vystoupí dvojka matadorů české houseové scény, djs Moskito & Airto v exkluzivních novoročních setech.

Nezbývá než dodat, že na tento mejdan se na lodi, oproti celému roku, kdy je vstup zdarma, vybírá vstupné. Celý večer Vás bude stát 250,- korun. Vstupenky si můžete zakoupit na místě, pouze v den konání.  Ještě bychom Vás chtěli upozornit
o omezené kapacitě, kterou chceme udržovat po celý večer, aby se nám náhodou Bukanýr nepotopil :)

Těšíme se na vás :)
Bukanýr crew
http://www.bukanyr.cz

bukanýr

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016