PARTYINFO

 

DEEP BANGING

Datum konání:
13.12.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Jan Berdych (Sunshine People) & Lillou
 
 
Tento týden u Bukanýra

Houm ekšn a Deep banking - to jsou dva večírky, na které se můžete těšit tento týden na Bukanýru. Podrobnosti k line upům obou mejdanů najdete v článku.

 

12. 12. 2013 - HOUM EKŠN

Jestli si nechcete nechat ujít skvělý hudební zážitek, přijďte tento čtvrtek na Bukanýr. Muzika bude ve znamení rezidentní dvojice djs Jindra a Tom Saver. Vstupné je zdarma a hrát se bude od 21.00.

 

13. 12. 2013 - DEEP BANKING

Blíží se druhý pátek v měsíci a tak můžete zavítat na houseboat Bukanýr. Na akci Dje Jana Berdycha (sunshinepeople) DBR bude hostem Dj Lilllou. Příjdťe si zatančit na večírek pomalejších beatů.

Otevíráme  ve 21.00 a vstupné je zdarma. Více informací najdete na www.sunshinepeople.cz nebo na FB Deep Banging Racket.

DJ LILLOU
Lillou, která s hudbou začala koketovat již od roku 1998, dnes patří mezi zdravý okruh  undergroundové housové scény v Čechách. Svůj styl si vytříbila po dvouletém pobytu v Londýně – v multikulturním centru Anglie, kde získala své pravidelné vysílání na pirátském radiu EFM, pozdější pravidelné páteční dýchánky v Nothinghamském baru a pár dalších  vystoupení  v Londýnských klubech jako 414….Stejně tak ji v jejích začátcích nemálo ovlivnilo a inspirovalo její přátelství a důvěra kolektivu Tag a Eukatech.
V roce 2001 se vrací do Prahy, aby zde pod taktovkou tehdejší věhlasné agentury Eastbase nastartovala dráhu profesionální Djane. Zahrála si v mnoha klubech po celé České republice, Slovensku a Chorvatsku. V neposlední řadě za zmínku stojí její návštěvy v klubech v ruském Petrohradě a Moskvě, kde si ji obecenstvo velmi oblíbilo a záhy získala i svého agenta.
Je jednou z mála  českých představitelek kvalitního techhousu, který ráda kombinuje s houpavým groovy deep housem a lámanými beaty. Její sety jsou velmi různorodé a náladově  barevné, chvíli jen tak zasněné a melancholické a posléze velmi energické s hutnými basovými linkami. To vše prolněné dlouhými a precizními mixy.

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde: http://www.bukanyr.cz/newsletter




 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016