PARTYINFO

 

POSLEDNÍ VÍKEND V COMIXU

Datum konání:
28.12.2013 - sobota
Místo konání:
Ústí nad Labem - Comix Bar
DJs:
Myclick aka DJ Face, Fuckero, Sirius, Chill
Popis:
start 21:00, vstup 50 Kč
Line-up:
Myclick: 21:00 - 23:00
Fuckero: 23:00 - 1:00
Sirius & Fuckero: 1:00 - 3:00
Chill: 3:00 - end
 
 
Poslední víkend v Comixu se blíží

Zveme vás na poslední večírek v Comix Baru, který se uskuteční 28. prosince! Comix Bar má pestrý program, ale i dobré míchané nápoje, které vám naservíruje a namíchá sám pan Comix společně s DJs a jejich dobrými sety pro návštěvníky akce: Poslední víkend v Comixu. Na tomto večírku se vám představí jak pražští, tak i mimopražští DJs a producenti...

 

DJ Fuckero přijede z  Barcelony a přiveze letní D´n´B set, který obohatí vokálem a roztančí celý klub. DJ  Fuckero hrál po boku Babe LN a Siria, představil se na akci D´n´B City Nights a mnoha dalších... Z klubů to byly například: Roxy, Wakata, U sedmi vlků, Palác Akropolis a Abaton. Jeho oblíbenci jsou: Marky, LTJ Bukem, Roni Size, Jazzanova, Freestylers, Adam F. Zde je info a DJ set.

Fuckero
Myclick aka DJ Face se od roku 1993 pohybuje za mix pultem. Jeho krevní skupinou je house ve všech jeho fúzích. Od začátku roku 2004 do února roku 2008 dvakrát týdně vysílal na internetovém Radiu Akropolis, od začátku roku 2010 moderuje šestihodinovku Fluffy Clouds na Radiu 1. Je šéfredaktorem techno.cz a zároveň píše rozsáhlé reporty z navštívených akcí a připravuje pro tento web novinky ze světa taneční hudby. Zde je jeho DJ set.

Myclick

Sirius se DJingu věnuje od roku 2001 a poté začal tvořit vlastní produkci. Vystupoval na akci D´n´B City Nights a má pravidelné večírky v Paláci Akropolis. Do Comixu si připraví D´n´B set s prvky autonomic a chill the beat. Zahrál si v klubech: Roxy, Abaton, Wakata, Palác Akropolis a Shadow Azyl. Jeho oblíbenci jsou: Seba, dBridge, LTJ Bukem a Omni Trio. Zde si můžete poslechnout jeho tvorbu.

Sirius

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016