PARTYINFO

 

FÚZE

Datum konání:
07.12.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Mr.Ultrafino
Chochacz
Live percussion Dudu Morais (BRA)
 
 
Fúze v sobotu na Bukanýru

Poslední vydání eklektického večírku FÚZE vychází na předmikulášskou sobotu, tedy na období, kdy se hodné děti těší na nadílku a těm zlobivým nezbývá, než vyrazit na Bukanýra.

 

Jelikož jsou rezidenti FÚZE Mr.Ultrafino a Chochacz staří dobráci a lidumilové, přináší jim dárek v podobě návštěvy vzácného hosta z Londýna Richio Suzukiho. Spíš než jako Mikuláš vypadá Richio jako čert, což dává smysl, protože jeho sety jsou pekelně odpíchnuté.

Richio se DJingu věnuje už přes 30 let, specializuje se na soul, funk, disco, boogie, rare groove a jazz. S DJingem začal v patnácti letech na tehdejší Northern Soul scéně. Poté se orientoval na breakdance, jazzfunk a disco a v osmdesátých letech se zapojil do komunity kolem londýnských pirátských rádií a ranné house a hiphop scény. V devadesátých letech hrával v chillout stagích klubů jako Malibu Stacey a Ministry of Sound a byl pravidelným DJem na soukromých večírcích pro Kate Moss, Simply Red, Janet Jackson, Spice Girls, U2, Basement Jaxx, Coldplay a Mariah Carey.

Richio Suzuki je rezidentem a pořadatelem několika pravidelných akcí v Londýně, tři z nich - Version Excursion, Mellow Mellow a Hawaiian Bop – se dočkaly i vydání vlastní řady vinylů a do svých setů je zařazují DJové jako Norman Jay, Dom Servini, Andy Smith, Shuya Okino, Koichi Sakai, Kay Suzuki a další.

Pekelná nadílka vypukne v 22:00 na Houseboatu u Bukanýra za asistence andělů Chochacze a Mr.Ultrafina a perkusisty Dudu Moraise, který sice netuší, co to Mikulášská nadílka je, ale nechá si do té doby narůst fousy anebo křídla. 

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde: http://www.bukanyr.cz/newsletter

bukanýr

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016