PARTYINFO

 

LEGENDÁRNÍ VLNY

Datum konání:
06.12.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Biodan in XXL set, 2takt, Zissou
 
 
Legendární Vlny, aneb s čerty nejsou žerty!

Legendární Vlny patří mezi nejstarší pravidelné večery v Praze a nejspíš i České republice. Tento oblíbený večírek vyhledává převážně intelektuální smetánka při svých cestách za zábavou.

 

Vedou se spory a debaty, řeči na úrovni o všem možném a většinou i nemožném. K tomu hraje vždy vytříbená muzika, která podtrhuje atmosféru večera.

Popíjí se vybrané drinky, kouří dlouhá cigára, doutníky a tabák ze všech koutů světa. A jak čas kvapí, tak si ani nevšimnete, že už se na vás venku usmívá sluníčko a vy se také nemůžete zbavit úsměvu od ucha k uchu.

Ano, přesně tak to vypadá každý první pátek v měsíci, na vyhlášeném plavidle v centru Prahy. Ti zkušení samozřejmě vědí, že zde píšeme o music houseboatu U Bukanýra, který je fenoménem pražské klubové scény více než 15 let.

Listopadová diskuze se nesla přesně jak jsme očekávali, v duchu voleb. Většina se vyslovila ANO a šlo se tančit. Mohli jsme s tím bohužel jen nesouhlasit, brblat a nadávat, ale to bylo asi tak všechno, co jsme s tím mohli dělat. Hlas lidu musel být vyslyšen a tak se tančilo až do úplného konce. Odhadujeme, že prosincový díl se ponese v duchu rád ne Rath.

Co vás tedy čeká a nemine?
O rozjezd večera se postará ne-kapitán ZISSOU, kterého poté vystřídá projekt 2TAKT. Nenechte se zmást, taktů uslyšíte více i když jsou to jen dva djs. Rezident BIODAN tento večer uzavře ve svém oblíbeném stylu a to XXL dlouhém setu a věřte, nevěřte, možná přijde i kouzelník David Rath. Kouzelník proto, protože je na svobodě a jestli ho den před Vlnama na Mikuláše nevezme už čert, tak to peklo, o kterém nám církev káže asi opravdu neexistuje.

Další informace naleznete na: https://www.facebook.com/events/576967819025015
Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde: http://www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016