PARTYINFO

 

AIRCROSS

Datum konání:
21.12.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
techno.cz stage: RADIAL aka JEROEN LIEBREGTS (Audio Assault / Numb, NL), PEAL, DAHO, REZNYK, DIALECT

EMBRYO /sk/, KUBATKO, DAN COOLEY, TUCO, DMITRY, RUDEBOY, STANTHA
 
 
Časový line-up večírku Aircross Aircross představuje Kubátka
Radial headlinerem večírku Aircross

Dne 21. 12. 2013 se v rámci spolupráce Techno.cz a Cross klubu uskuteční další vydání večírku Aircross, na kterém se jako headliner představí projekt Jeroen Liebregts aka Radial (NL).

 

Jeroen Liebregts a Laurens van der Starre založili projekt Radial, který svého času drtil veškeré techno žebříčky a jejich tvorbu hrál skoro každý příznivec techno soundu. Z těch nejprovařenějších jsou Ben Sims, Adam Beyer, Oscar Mulero, Dave Clarke či Luke Slater. V roce 2009 se Laurent musel rozhodnout, zda se bude naplno věnovat umělecké dráze nebo se pustí do slibně rozjetého vlaku finančního specialisty. Rozhodnutí padlo na to druhé a v současnosti za projektem Radial stojí pouze Jeroen. Ovšem to na kvalitě projektu nikterak neubírá.

Jeroen vystudoval zvukařskou fakultu Královské konzervatoře v Haagu a je spolumajitelem zásadních evropských techno labelů Audio Assault či Arms. Každá deska Radial představuje precizní a vysoce taneční práci. Žádná rychlokvaška, žádný průměr, žádné kompromisy! Po „bratrovi v borovičce“ (Toky) a japonském samuraji Takaaki Itohovi vám v rámci legendárního večírku Aircross přináší techno.cz a Cross klub to nejlepší ze současné techno scény.

Jeroen Liebregts - Donau


Jeroen Liebregts - Hunter Grazer (Original mix)


Jeroen Liebregts Live @ Friendly Integration Detroit 4_4_08



 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016