PARTYINFO

 

AIRCROSS

Datum konání:
21.12.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
techno.cz stage: RADIAL aka JEROEN LIEBREGTS (Audio Assault / Numb, NL), PEAL, DAHO, REZNYK, DIALECT

EMBRYO /sk/, KUBATKO, DAN COOLEY, TUCO, DMITRY, RUDEBOY, STANTHA
 
 
Časový line-up večírku Aircross

Přinášíme poslední informace a časový line-up k večírku Aircross, který se uskuteční v sobotu v klubu Cross.

 

Jeroen Liebregts a Laurens van der Starre založili projekt Radial, který svého času drtil veškeré techno žebříčky a jejich tvorbu hrál skoro každý příznivec techno soundu. Z těch nejprovařenějších jsou Ben Sims, Adam Beyer, Oscar Mulero, Dave Clarke či Luke Slater. V roce 2009 se Laurent musel rozhodnout, zda se bude naplno věnovat umělecké dráze nebo se pustí do slibně rozjetého vlaku finančního specialisty. Rozhodnutí padlo na to druhé a v současnosti za projektem Radial stojí pouze Jeroen. Ovšem to na kvalitě projektu nikterak neubírá.

Jeroen vystudoval zvukařskou fakultu Královské konzervatoře v Haagu a je spolumajitelem zásadních evropských techno labelů Audio Assault či Arms. Každá deska Radial představuje precizní a vysoce taneční práci. Žádná rychlokvaška, žádný průměr, žádné kompromisy! Po „bratrovi v borovičce“ (Toky) a japonském samuraji Takaaki Itohovi vám v rámci legendárního večírku Aircross přináší techno.cz a Cross klub to nejlepší ze současné techno scény.


Ze slovenské krajiny přijede doplnit lineup dj Peal ze Subclubu! Producent a dj Michal Hradský se již vryl do vinylu slovenského labelu Numb, nebo pak vynikajícím remixem „Brutak remix“  projektu Elektrabel na labelu Transporta.

Další na řadě je pak jablonecký Daho, který dlouhou řadu let zásoboval české techno dje deskama prostřednictvím vinyl shopu Nula2.cz a v současné době zastupuje barvy serveru techno.cz

DJ Dialect, pražský dj a producent, redaktor technokracie.org. Dialectovi vyšel v posledních měsících remix na Philipa TBC, ale také EPcko KomuProc na Ansově Krmelec rec.

Dj Reznyk, promoter dj a producent ze stáje serveru techno.cz, který pro Vás společně s Crossem připravil tenhle vánoční techno dárek. Jeho tvorbu naleznete například na zahraničních labelech Hypnohouse Purple, Concepto Hipnotico nebo zde https://soundcloud.com/reznyk-david-pultar

Line up:
21:00 - 22:30 - Dialect 
22:30 - 00:00 - Daho 
00:00 - 01:30 - PEAL
01:30 - 03:00 - RADIAL aka JEROEN LIEBREGTS
03:00 - ??:?? - Reznyk

 
Aircross představuje Kubátka Radial headlinerem večírku Aircross

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016