PARTYINFO

 

HOUSE 4 ADULTS

Datum konání:
23.11.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - 2.patro
DJs:
Cubik & Face (H4A residents), BeatFoot (SK)
Live:
VJ PleiOne
Popis:
start 22:00, vstup 100 Kč
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Listopadovou House 4 Adults rozehřeje BeatFoot

Kontrolní otázka pro měsíc listopad zní: Kam se během sobotní noci schovat, aby vám ta samozvaná zima za vaše pěstěné nehtíky ani náhodou nezalezla? Klubová sezona naštěstí před časem vypukla a tak to máme o poznání jednodušší... Vy se však v sobotu 23. listopadu nevydáte pod zem, ale hezky pěkně do patra. V prvním by to mohlo ještě lehce profukovat a zábst, v tom druhém už vám bude fajn. Ano, stejnojmenná klubovna 2.patro už pár let platí za oázu klidu, pohody a dobré nálady. Jenom tam se dá na ten sychravý a pošmourný podzim zapomenout, jenom tam vám jako zázrakem zdejší osazenstvo vlije optimismus do žil. V čem tkví ten zázračný recept? Tak to vám samozřejmě nikdo nepoví...

 

My vám řekneme jen tolik – House 4 Adults je párty, jež se orientuje na všechny dospěláky, kteří své první taneční střevíce sice už dávno prošoupali, ale muzika a tanec je stále baví a asi ještě hned tak nepustí... Přibyla nějaká ta kila, ubyly vlasy, ale do skoku je nám všem, navzdory současné politice, stále a ve 2.patře to jde všechno tak nějak samo. Pravda, rychlost beatů jsme o něco sundali dolů, abyste se nám na parketu nezadýchali a místo agresivity, které je kolem nás více než dost, zvolili jsme skladby příjemné, něžné, melodické a optimistické, abyste pak měli při cestě domů na co vzpomínat. Deep house a nu disco jsou styly, které nás momentálně baví nejvíce, občas do setu zařadíme i nějakou tu starší pecku, na níž většinou potřebujeme prachovku, aby ještě hrála, a vždycky si k sobě pozveme někoho, za něhož dobrovolně strčíme ruku do ohně a který to cítí podobně. Mladičký BeatFoot se narodil, stejně jako deep house král Martin Haberland, v Košicích a k naší velké radosti na naši nabídku kývnul. Právě on se stane hlavním hostem listopadové House 4 Adults a vy se tak můžete těšit na trojnásobnou porci té letní a nadýchané pohody a vzpomínat přitom na vaše radovánky u moře... Jeho vytříbený vkus vám to vážně dovolí!

BeatFoot - September by BeatFoot *

Pokud jste byli hosty říjnové edice, věříme, že jste stejně jako my ocenili i selekci našeho již dvorního VJe. PleiOne s námi přímo na pódiu naši muziku poslouchá a ke každé té hrající skladbě vystřihne videoprojekci přímo na míru. Také on si ty "sladké" osmdesátky a devadesátky odžil a tak má z čeho vybírat, aby výsledek s hudební produkcí co nejvíce ladil a snadno roztahoval vaše tváře do spokojených úsměvů, kterých je mezi námi bohužel čím dál méně... A věřte, že vzhledem k blížícímu se vánočnímu běsnění je budeme potřebovat všichni! Přijďte si to tedy s námi užít, dokud je ještě čas, nicméně recepty na vánoční cukroví si klidně vyměňte přímo na místě. Jste přece dospělí, tak se k tomu postavte čelem... Startovní výstřel zazní ve 22:00!

Cubik & Face

House 4 Adults residents

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016