PARTYINFO

 

SAMIR MASLO

Datum konání:
15.11.2013 - pátek
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Samir Maslo (In My House, Vienna, AT), Andrea Fiorino, Mzee
Info:
http://www.perpetuum.cz
 
 
Samir Maslo poprvé u nás!

Po více než 20letém působení na světové house scéně poprvé v České republice vystoupí německý rodák s balkánskými kořeny žijící momentálně v nedaleké Vídni, Samir Maslo. Skalním příznivcům house music tohoto 42letého matadora netřeba představovat, jeho poslední hity "All My Love", "I Like 2 Party" nebo "Ain't No Stopping Us Now" v letošním roce atakovaly hitparády a otřásaly tanečními parkety v klubech po celé zeměkouli. Pro všechny ostatní ale máme krátký výčet jeho úspěchů...

 

Samir Maslo během své dosavadní dlouhé kariéry pracoval s takovými interprety, jakými jsou Milk & Sugar, Hardsoul, Ron Carroll, Keith Thompson nebo Cunnie Williams, jeho skladby či remixy spatřily světlo světa pod hlavičkami vydavatelství Defected, Soulfuric, Purple Music, Peppermint Jam a desítek dalších. Jako DJ také vystoupil v mnoha světových metropolích, jmenujme například Londýn, Moskvu, Berlín, Amsterdam či Barcelonu, a samozřejmě také na Ibize.

Událost podzimu, kterou by si rozhodně neměl nechat ujít žádný z fanoušků house music, už v pátek 15. listopadu v klubu Perpetuum v Brně!

Support DJs: Andrea Fiorino & Mzee

http://www.facebook.com/samirmaslo
http://www.soundcloud.com/samir-maslo
http://www.traxsource.com/label/8386/in-my-house

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016