PARTYINFO

 

MUTATIONS W/ CIRCULA

Datum konání:
30.11.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Circula (Berlin; Disco Dead), dMIT.RY (Neo Violence), Mooris (Shotgun), Theya (LiquidDnBCrew), Thiew (BreakART)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup zdarma
Line-up:
21:00-22:30 - Thiew
22:30-23:30 - Theya
23:30-01:00 - Mooris
01:00-02:30 - Circula
02:30-konec - dMIT.RY
 
 
Mutations - Nová bassmusic noc ve Storm Clubu
Nadějný Circula hlavní hvězdou párty Mutations

Mutations je nová pražská noc představující svěží hudební fúze UK funky, garage, house, techna a obecně bass music, která už delší dobu hýbe celým světem a pomalu ovlivňuje i komerční scénu. Však i některé aktuální hvězdy, které z tohoto podhoubí vzešly, obsazují už i první místa popových hitparád, stačí se podívát např. na Disclousure. Mutations, která vznikla pod pokličkou místního labelu Neo Violence, si ale klade za cíl zůstat v tom podhoubí a představovat vám vybrané DJs a producenty, kteří si už našli svou cestu na výsluní, ale i ty, kteří se ještě protloukávají tmou skrz dav copy+pasty producentů. Na prvním díle párty Mutations, který proběhne v nedávno otevřeném klubu Storm, se představí mladý a velmi nadějný UK producent, student hudební inženýřiny a ex-člen funkové kapely - Circula.

 

Pocházejíc z malého městečka Totnes na jihozápadě UK měl už odmalička blízko k hudbě díky svému otci, který pracoval v obchodě s vinyly a miloval jazz. I to je jeden z důvodů, proč si v jeho produkci můžete jistých jazzových prvků všimnout a tím se nemyslí nástroje, ale určitý swing, který se snaží do svých tracků zapracovat (pozn. neplést s hudebním žánrem swing). Krom produkce si před třemi roky s pár kamarády dali dohromady vlastní soundsystém, aby na svých akcích měli kvalitní zvuk. O ten postupně začali projevovat zájem i pořadatelé z UK bass meccy - Bristolu, což jim pomohlo při dalším posunu v kariéře. Circula ovšem momentálně žije v Berlíně, kde prohlubuje své studijní znalosti na univerzitě a postupně prozkoumává berlínskou techno scénu. Co se jeho vlastního zvuku týče, jak už jinde prohlásil, preferuje temnější stranu UK garage s vlivy techna a špetkou grime, ale hlavně aby to vše znělo pořádně "fat" na jejich vlastním soundsystému.

Circula


Vy si Circulu nenechte ujít premiérově v Čechách, jelikož spousta vlivných médií na poli bass music včetně Dusk.FM, Hedmuk či OnlyVibez mu předpovídá velkou budoucnost, takže dostat ho sem za pár let už možná nebude tak jednoduché. A co víc - ten pocit, že jste byli u zrodu něčeho velkého, je vždy k nezaplacení!

Místní DJ support pro párty Mutations poskytne:

Theya - sympatická reprezentantka LiquidDnB Crew a dívčího DJ uskupení Bassistaz, která v poslední době ráda koketuje i s rovnými beaty a přesně to nám předvede i tady.

Mooris - liberecká značka kvality a především velitel Shotgun Festivalu - jediný fesťák, který je opravdu svěží a snaží se prezentovat tu vskutku kvalitní taneční elektroniku pro vyspělejší publikum.

Thiew - pořadatel mejdanu BreakART, který donutí tančit každý klub svou nabouchanou směsicí D´n´B, trapu a dubstepu.

dMIT.RY - neunávný propagátor všeho nového, ale i časem ověřených klasik a ten, kdo vás skrz jeho label a facebook stránku Neo Violence zásobuje tou nejsvěžejší hudbou a novinkami na taneční scéně spřízněných žánrů.

Odkazy:

Circula - https://soundcloud.com/circula

Aktuální mix - https://soundcloud.com/concrete-music/concrete-music-podcast-032

Aktuální EP - https://soundcloud.com/discosdead/sets/circula-blunt-salt

EP tracky - https://soundcloud.com/futuregroovesx/sets/circula-reprezent-askin + http://soundcloud.com/4seasonsbristol/4sdl001-circula-hood + http://www.mediafire.com/folder/ac89t0gob56m9/Free_at_2000_tunes


Theya - https://soundcloud.com/theya

Mooris - https://x.mixcloud.com/Mooris/

Thiew - https://soundcloud.com/thiew

dMIT.RY - https://soundcloud.com/dmit-ry

Facebook event - https://www.facebook.com/events/1466749133549542/

Storm Club - http://www.stormclub.cz

Neo Violence - https://www.facebook.com/neo.violence


Párty Mutations proběhne v klubu Storm na hlavním pódiu plně ozvučeném systémem Funktion One. Vstup zdarma!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016