PARTYINFO

 

MUTATIONS W/ CIRCULA

Datum konání:
30.11.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Circula (Berlin; Disco Dead), dMIT.RY (Neo Violence), Mooris (Shotgun), Theya (LiquidDnBCrew), Thiew (BreakART)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup zdarma
Line-up:
21:00-22:30 - Thiew
22:30-23:30 - Theya
23:30-01:00 - Mooris
01:00-02:30 - Circula
02:30-konec - dMIT.RY
 
 
Mutations - Nová bassmusic noc ve Storm Clubu

Mutations je nová pražská noc představující svěží hudební fůze uk funky, garage, house, techna a obecně bass music, která už delší dobu hýbe celým světem a pomalu ovlivňuje i komerční scénu. Akce vznikla pod pokličkou místního labelu Neo Violence a klade za cíl zůstat v podhoubí a představovat vám zajímavé a neohrané DJs a producenty, kteří jsou všeobecně „odbornou“ veřejností pokládání za nadějné. Vstup na sobotní Mutations je zdarma.

 

Na prvním díle party Mutations, který proběhne v nedávno otevřeném Storm clubu, se představí mladý a velmi nadějný UK producent, student hudební inženýřiny a ex-člen funkové kapely - Circula. Krom produkce si před třemi roky s pár kamarády dali dohromady vlastní soundsystém, aby při svých parties měli kvalitní zvuk. O ten postupně začali projevovat zájem i pořadatele z UK bass meccy - Bristolu, což jim pomohlo při dalším posunu v kariéře. Circula ovšem momentálně žije v Berlíně, kde prohlubuje své studijní znalosti na univerzitě a postupně prozkoumává berlínskou techno scénu. Co se jeho vlastního zvuku týče, jak už jinde prohlásil, preferuje temnější stranu uk garage s vlivy techna a špetkou grime.

circula

Vy si Circulu nenechte ujít premiérově v Čechách, jelikož spousta vlivných médií na poli bass music včetně Dusk.FM, Hedmuk či OnlyVibez mu předpovídají velkou budoucnost, takže dostat ho sem za pár let už možná nebude tak jednoduché. A co víc - ten pocit, že jste byli u zrodu něčeho velkého, je vždy k nezaplacení! Na akci zahrají také čeští DJs: Theya, Mooris, Thiew, dMIT.RY.

Oficiální webové stránky klubu: www.stormclub.cz
Facebook událost: https://www.facebook.com/events/1466749133549542/

 
Nadějný Circula hlavní hvězdou párty Mutations

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016