PARTYINFO

 

ELEKTRA

Datum konání:
20.12.2013 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Electric Rescue (Fr), David Asko (Fr), Toky, Orbith, Ivka
Xmass stage: Loutka, Kema, Manack, Elate, Fly, Robotech
Info:
http://www.fleda.cz
Popis:
Vstupné: 200 / 250 Akční vstupné za pro nejrychlejší – 50ks za 150,- pouze do středy 6.11. do 23:59 http://www.smsticket.cz/vstupenky/1735-elektra-electric-rescue-fr-david-asko-fr-akcni-vstupenka.aspx
 
 
Line up na páteční Elektru
Vánoční Elektra s Electric Rescue

Po fenomenálním vystoupení Kölsche přijede navázat elektrizující atmosféru francouzská legenda, resident klubu Rex, majitel labelu Skryptöm, sympaťák  a “kmotr” francouzské techno scény - Electric Rescue. S Kölschem má společné rozhodně dvě věci - vydal vynikajicí album v červnu tohoto roku a v ČR se představí úplně poprvé!

 

Dalšími taháky tohoto vánočního mega mejdanu by měli rozhodně být I další djs jako David Asko (Fr), Toky, Loutka, resident Orbith a další.

Electric Rescue je někdy také přezdíván “kmotrem” francouzské scény a velmi se angažuje v objevování nových jmen – z poslední doby třeba Julian Jeweil a Maxime Dangels. Společně se svým kamarádem Laurentem Garnierem byly u počátků francouzské scény v pařížském klubu Rex a sám Electric rescue pořádal stejnomenné rave party. Undergroundové rave akce se konaly na různých bizarních místech a dnes jsou již opředeny legendami a příběhy tak typickými pro rave atmosféru devadesátých let…
Majitel labelu Skryptöm dále vydává třeba na Cocoonu, Bedrock, Soma a jeho desky jsou oblíbené v “kufrech” djs jako Laurent Garnier, Sven Väth, Slam, Dubfire, Stephan Bodzin a John Digweed. Koneckonců jeho nejnovější album vydal vyšlo právě na Digweedově labelu Bedrock!

rescue

Společně s Electric Rescue přiletí z Paříže na Elektru starý známý David Asko, který tímto hraním plánuje uzavřít djskou kariéru.
Chystáme opět speciální dekorace a posílený zvuk na bar stage!


Akční vstupné pro nejrychlejší – 50ks za 150,- pouze do středy 6.11. do 23:59
http://www.smsticket.cz/vstupenky/1735-elektra-electric-rescue-fr-david-asko-fr-akcni-vstupenka.aspx

Album Sonic architecture:
https://itunes.apple.com/ca/album/sonic-architecture/id655404998
http://www.deezer.com/album/6633597


http://www.electricrescue.com
https://www.facebook.com/pages/ELECTRIC-RESCUE/254265886756
https://soundcloud.com/electricrescue


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016