PARTYINFO

 

PRAGUE ELECTRIC

Datum konání:
30.11.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Oldrich Sic Jr. (Berlin / Deep Circus), John Doe (Augsburg / Pantheon) & spezial German guests

 
 
Prague Electric opět na Bukanýru

Sobotní večírek se bude na Bukanýru nést především v rytmech deep techna a deep housu. Chcete-li zažít legendární bukanýrské ráno na deepových vlnách za východu slunce, doražte v sobotu 30. listopadu na noc Prague Electric.

 

Prague Electric vznikla v roce 2007 v německém Augsburgu v jednom z nejlepších klubů Německa. Tento klub se jmenoval Kerosin, kde tenkráte vystupovali světoznámé jména deejayů a skupin. Po zavření tohoto klubu se Prague Electric stěhovala z klubu do klubu a tím si vytvořila i širší jméno a oblíbenost tanečního publika, jak v Augsburgu tak i v Praze a částečně ve Vídni a Mnichově, kde se spojovala s různými jmény a lidmi. Tento koncept trvá nadále a dostal se až do Thajska na Ostrov Koh Phangan, což je taková Asijská Ibiza. V Lednu 2014 bude Prague Electric slavit celý měsíc sedmileté výročí při západu slunce v Sunset Pearl Bar, pondělí, ve čtvrtek a v sobotu, kde se sejdou lidé z celého světa a budou poslouchat muzikálni vlny Pražské Elektriky a koukat při tom na západ slunce.

Houseboat U Bukanýra nám dal 30. 11. 2013 na tento večer azyl, takže strávíme celou noc na temných vlnách deep techna, deep housu a na Vltavě až do brzkého rána. Minule jsme prožili legendární ráno v nádherném rytmu a východu slunce, že jsme až do dnes na tento večer nezapomenuli. Rádi bychom zopakovali tuto nezapomenutou noc.

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

bukanýr

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016