PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
28.11.2013 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (Techno.cz) feat. MC Manda, Yannick I Markes Project, Daho (Nula2)
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Čtvrteční Unplugged opět s hudebními dárky!

Tak jak? Už je to zase tady a dobrý půlrok teď budeme naklepávat kosu, drkotat zuby a ruce si schovávat do kapes, však to dobře znáte… Na léto se můžeme tak maximálně těšit. Ale zase ne moc! My jsme se totiž na čtvrtý čtvrtek v říjnu těšili tolik, až zkrátka a dobře vyšší moc zasáhla a z párty Unplugged na House boatu U Bukanýra nakonec nic nebylo. Přednost dostala nová podlaha a tak se pro některé z vás stala návštěva populárního baráku na vodě stále populárnější nevýhrou. Netruchlete, máme pro vás dobrou zprávu – o vzácné a dopředu slibované hosty rozhodně nepřijdete. Dva z nich si můžete vychutnat už nyní ve čtvrtek 28. listopadu, další si svá fidlátka začne chystat až v lednu příštího roku, aby vaše sluchová ústrojí taktéž mile potěšil… A jak tedy vypadá lodní řád pro měsíc listopad?

 

Jako první ty bílé dveře na nejznámější pražské párty lodi už ve 20:00 rozrazí  zde tak dobře sehrané duo DJ Face a MC Manda a éterem se po celé dvě hodiny bude linout deep house, vkusně prošpikovaný nu discem. Deska vs. mikrofon – to je oč tu běží a co ty dva na Unplugged stále tolik baví! Vzhledem k neplánované pauze se teď dočkáte dvojnásobné porce novinek, ale i odpočatých mladých pánů, kteří si ten společný jam pokaždé užijí na plné pecky. Tu jednoznačně nejdelší cestu ke křižníku v tento den dobrovolně absolvuje známý skladník DJ Daho, aby nám v montérkách Nula2 opět dokázal, že na známou rovnici techno je všechno, se dá čas od času úspěšně zapomenout. Ano, Daho je UFO! Pod touto hlavičkou vám s citem jemu vlastním během dalších sto dvaceti minut semele páté přes deváté i deváté přes páté a ještě s sebou a s předstihem přiveze vánoční dárky. Po DVD Slices se tu pokaždé jen zaprášilo, tak koukejte dorazit včas, ať vás někdo nepředběhne! Další velmi dobře sehraná dvojice se ke slovu dostane úderem půlnoci. Yannick I Markes Project nám na místě vykouzlí taktéž velmi eklektický set plný emocí a notnou dávku psychedelie pro další dvě hodiny spolehlivě obstará živý saxofon!

#006 Face - Rauschzeit Mix Show by Myclick

3 hráči, jeden vokalista, jeden saxofonista a stylů, že jich jeden ani nemůže spočítat… Měsíc co měsíc vám Unplugged přináší spoustu stylových škatulek od lidí, od nichž byste to nečekali, a kteří zde mnohdy i sami sebe překvapí. Kdo má rád výzvy, ten je zde vítán – kdo miluje konzervy, ten ať raději čtvrtý čtvrtek v měsíci hledá doma otvírák.


Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"


P.S. Další díl párty Unplugged se koná 26. prosince 2013 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz) feat. MC Manda, Kubatko a Vilém (Radost FX).  

Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016