PARTYINFO

 

VIVACITY+ 10 ANNIVERSARY

Datum konání:
16.11.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Cubik, Checo Zac, Kaidom, PC, Trnqua
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Vivacity+ slaví 10 let výročí

Život utíká opravdu jako voda a večírek Vivacity+ je toho zářným příkladem. V životě proběhne během roku pár větších či menších  změn, podaří se pár akciček a mejdanů, nějaká ta dovolená a už je tu zase další výročí našeho/vašeho mejdanu Vivacity+ na Bukanýru, tentokrát už jubilejní desáté!

 

Není pochyb o tom, že listopadový díl Vivacity bude speciální. Vždy't vstupujeme do další dekády! Vlastně se tento večer symbolicky propojí staré s novým, původní rezidentní sestavička Cubik & Trnqua se nedávno změnila ve složení Cubik & Checo Zac, kde Checo Zac je tou pravou novou DJskou krví, která bude kolovat v žilách Vivacity v nové dekádě.

A právě tento večer Pavel DJ Trnqua opráší své vinyly, aby připomněl atmosféru, pro kterou byly večírky Vivacity vyhlášené. Sekundovat mu bude DJ Cubik, který zahraje Vivacity oldschool set také z vinylů a pak současný "Traktor" set, který znáte z nedávných Vivacity (k poslechu níže). Svůj rozmanitý set také zahraje DJ Checo Zac a sestavu v barvách Vivacity doplní rovněž věrný  a dlouholetý člen DJ PC se svým pozitivním deep soundem.

Inu, bude se toho dít hodně a proto si Vivacity plné kvalitní a nepodlézající house music rozhodně nenechte ujít, Budete se totiž s námi dobře bavit!

A můžete také dorazit dříve, otevíráme a hrajeme, co máme rádi jíž od 22h.

K poslechu:

DJ Cubik - Záznam z Vivacity 7-2013



DJ Cubik - Záznam z Vivacity 2-2012

DJ PC




Další informace naleznete na: https://www.facebook.com/events/167565813438779

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016