PARTYINFO

 

REPUBLIC ARTISTS

Datum konání:
16.11.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Darren Gregory (uk) & Thomas Tesla & Jimmi Falconer & Lucas Hulan
Live:
bar: DJs dMIT.RY (ru) & Ol-Wiz & Thiew
Info:
http://www.chapeaurouge.cz
 
 
Anketa s Republic Artists
Republic Artists se vracejí do Chapeau Rouge

Londýnský techno kolektiv Rebublic Artists se po kratké odmlce opět vrací do pražského klubu Chapeau Rouge. V sobotu 16tého listopadu se ve dvou patrech představí kompletní sestava: Thomas Tesla, Darren Gregory, Justin Time, Arthur Keen, Digital Mike a Jimi Falconer. O warmup set se postará známý pražský dj a promotér Lucas Hulan.

 

Republic Artists budou jako vždy hrát ve dvou patrech tohoto undergroundového pražského klubu a můžete se těšit především na to nejlepší z underground techna a house music. Zcela jistě tento večer zazní i nový materiál z jejich vlastního vydavatelství Wasabi Generals nebo Nightphunk Recordings. Republic Artists jsou známí především díky pořádání londýnských parties v takových klubech jako např: Eggg, Fire, The Lightbox, Scala, Hidden a v neposlední řadě míří každý rok Republic Artists parties na slunný ostrov Ibiza.



Na těchto parties se již představili znamí producenti a DJové jako např: Mastiksoul, Eddie Richards, Agent!, Rumenige, Republic Artists jsou především záruka kvalitního mejdanu s výběrem té nejlepší underground house & techno music.

Takže nezapomeňte a koukejte dorazit v sobotu 16tého listopadu do pražského klubu Chapeau Rouge na další pořádnej londýnskej mejdan. Vstup do 22 hodin je pro všechny zcela zdarma a poté je vstup za symbolíckých 50czk.

Pro více informací klikněte na www.chapeaurouge.cz nebo na www.republicartists.co.uk

Takže, co k tom doodad přátelé, sand jen: "Soldiers, call all troops and join us on the journey from house to techno. See You On The Dancefloor!"

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016