PARTYINFO

 

TOP DREAM COMPANY

Datum konání:
27.11.2013 - středa
Místo konání:
Praha - Lucerna Music Bar
Live:
Top Dream Company
 
 
TOP Dream Company: Slipy v Lucerně

Funky-soulová kapela TOP Dream Company v těchto dnech dotáčí nový videoklip k singlu Slipy, který bude představen 6. 11. 2013 na koncertě v pražském Lucerna Music Baru. Videoklip vzniká ve spolupráci s kameramanem Dominikem Schönem a jako exkluzivní host v něm hraje ostřílený rapper Michael V. z J.A.R. Točilo se na různých místech Prahy včetně Václavského náměstí či LMB.

 

K této příležitosti vznikla z hledáčku Jana Langera i originální fotografie, na které jsou muzikanti oděni pouze do slipů. „V době, kdy ve světě frčelo funky, u nás se nosily slipy, tak jsme to chtěli dovést k dokonalosti. Když retro, tak pořádně!“ říká kapelník a producent Petr „Harmy“ Harmáček a zpěvák Martin Růža dodává: „Už jsme nechtěli před našima  fanouškama nic tajit a vyšli jsme s pravdou ven, navíc se nemáme za co stydět.“


Koncert v Lucerně začíná ve 21 hodin, vstupenky v předprodeji jsou k dostání za 160,- Kč (+ případné poplatky) a na místě budou za 200,- Kč. Kromě singlu Slipy zazní během funkového večírku i písničky z připravované desky.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016