PARTYINFO

 

THE 1975

Datum konání:
27.11.2013 - středa
Místo konání:
Praha - Rock Café
Live:
The 1975
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Kapela The 1975 se nemůže dočkat koncertu v Praze

Britská indie-rocková kapela The 1975 vyrazila na světovou mega šňůru! Jejich dlouho očekávaná zastávka v Praze se kvapem blíží: česká zastávka The 1975 se koná 27. listopadu v klubu Rock Café. Předskokany koncertu jsou čeští No Distance Paradise.

 

Frontman kapely Matthew Healy se pro muziku doslova narodil. Pochází z herecké rodiny, ale vždy věděl, že hudba je pro něj prostě mnohem víc. Když si ve svých šesti letech vydupal u táty, aby ho vzal na koncert Michaela Jacksona, bylo rozhodnuto. Nikdy nechtěl nic jiného, než se hudbou živit. Již ve 14ti letech založil kapelu The 1975. Pokusy o studium také proběhly, Healy chvíli chodil na hudební školu. Když si ale uvědomil, že nestíhá koncerty se svou kapelou kvůli přednáškám o tom, jak si zařídit koncert, rychle zanechal studií a začal se věnovat kapele naplno.

To se mu rozhodně vyplatilo. Sice si prošel pár těžšími obdobími rané slávy, dnes je ale naprostý profesionál. Celá kapela na sobě tvrdě dře a hudba a jejich fanoušci jsou vždy na prvním místě. Pozitivně se o nich vyjadřují i interpreti jiných žánrů. Například britská zpěvačka Ellie Goulding na svém Twitteru nešetří chválou na The 1975!

Doražte tedy příští středu do Rock Café, nebudete litovat. První headline show The 1975 v Praze se koná 27. listopadu v klubu Rock Café. Vidíme se tam!

 
Britští rockeři THE 1975 to brzy rozjedou v Praze

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016