PARTYINFO

 

COME IN PRESENTS DAY/NIGHT

Datum konání:
02.11.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Yes Club
DJs:
Kleinschmager Audio, Efka, Insect Elektrika LIVE, Segment
Info:
http://https...
 
 
Kleinschmager Audio a Efka headlinery Come In

Už tento víkend máte jedinečnou možnost poslechnout si dvojici německých djs Kleinschmager Audio a Efka (vlastními jmény Joern Kleinschmager a Frank Kutscher. Oba hosté spolu vystoupí v pátek 1. 11. v brněnském Perpetuum na party pod názvem BZzz a následovat bude party NIGHT pražském klubu Yes v sobotu 2. 11.

 

Joern se hraní věnuje již od roku 1994 - v současnosti působí v Lipsku a nyní vydává na labelu Rrygular. Oba hrají na podobné vlně, která by se dala označit jako  tech-house/minimal ze, které číší energie a hlubší smysl. Sám Joern o své tvorbě říká, že "je to hudba, kterou musíte cítit na vlastní kůži".

Na jejich vystoupeních je doprovodí česká minimalová dvojce Insect Elektrika, pro ty kdo by neznali toto djské duo. Jde o skutečný český originál, kluci hrají výhradně vlastní tracky nebo jen smyčky a skládají je v neopakovatelná live vystoupení. "Insekti" jsou v Evropě skutečným pojmem a Vy je máte možnost slyšet hned dva dny po sobě.

V neposlední řadě zahraje i královehradecký dj Segment, kterého jsme si již zvykli vídat poměrně často v klubech po celé ČR. Jeho doménou jsou hutné basové linky a perfektní volba tracků skládaných a mixovaných do setů s jedinečným soundem. Vše dohromady je zárukou parádní jízdy v Brně a v Praze.



1.11. Perpetuum Brno  název akce : BZzz
https://www.facebook.com/events/238831166266285/

2.11. YES CLUB Praha název akce: COME IN presents NIGHT
https://www.facebook.com/events/163650220500513/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016