PARTYINFO

 

GALACTIC VVURST

Datum konání:
02.11.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
LΞON PΛRD (London) & SCHWA (Beef Rec.)
 
 
DJ Schwa a Leon Pard na sobotní Galactic Wurst

Na dalším dílu pravidelné party Galactic Wurst na Houseboatu u Bukanýra vystoupí již tuto sobotu majitel labelu Beef rec. DJ Schwa společně s DJem, který vystupuje pod jménem Leon Pard.

 

SCHWA
Ač skryt pohledu laické veřejnosti a očím většiny českých médií, Michal Růžička, aka DJ Schwa, je jedním z mála Čechů, kteří ve světě současné taneční hudby něco znamenají a jehož tracky hraje světová DJská smetánka. V době, kdy už o úspěchu producenta elektronické muziky pranic nerozhoduje počet prodaných desek, se právě Michalův projekt Shades of Grey pravidelně umísťuje mezi nejstahovanějšími autory na nejfrekventovanějším DJském portálu beatport.com.

Hudbou se začal zabývat díky tatínkovi, který je sám muzikant a který v Praze vlastní známé nahrávací studio (www.orm.cz). V roce 2004 se stává spolumajitelem úspěšného progressivního labelu Tribal Vision, avšak na konci 2005 náhle mění svůj styl a zakládá vlastní inovativní vydavatelství BEEF records, které dnes právem poutá největsí pozornost.

schwa

http://www.djschwa.net

LΞON PΛRD
Jeho minulost je zahalena tajemstvím, možná ovládá síly nadpřirozené a o jeho jménu si štěbetají už i vrabci na střeše. Nejspíš účinkoval pod jinými jmény, ale přátelé mu říkají LΞON PΛRD. Všude kam vstoupí zní éterem hudba, lidé pro něj mají slabost a tančí jakoby neexistoval zítřek. Ukáže vám disco nebe a na létajícím koberci uspořádá houseovou výpravu kolem světa. Má neomezené znalosti z hudební minulosti, současnosti i budoucnosti. Proto je tak snadné propadnout jeho kouzlu a každý mu rád otevře své srdce. Připravte se na novou kapitolu ve světě zázraků a uhranutí, přichází LΞON PΛRD.



http://soundcloud.com/leonpard
http://facebook.com/leonpard

vstup zdarma / free entry

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde: http://www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016