PARTYINFO

 

LEGENDÁRNÍ VLNY - S10E01

Datum konání:
01.11.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Biodan feat. live sax by Filip Markes, Formi, Vilém, Felix!
 
 
Legendární Vlny odstartují 10. sezónu

V pátek 1. listopadu 2013 se bude konat další pokračování šíleného večírku pro pravé fajnšmekry! Legendární Vlny patří mezi nejstarší pravidelné večery v Praze a nejspíš i České republice. Tento oblíbený mejdan vyhledává převážně intelektuální smetánka při svých cestách za zábavou.

 

Vedou se spory a debaty, řeči na úrovni o všem možném a většinou i nemožném. K tomu hraje vždy vytříbená muzika, která podtrhuje atmosféru večera. Popíjí se vybrané drinky, kouří dlouhá cigára, doutníky a tabák ze všech koutů světa. A jak čas kvapí, tak si ani nevšimnete, že už se na vás venku usmívá sluníčko a vy se také nemůžete zbavit úsměvu od ucha k uchu.

vlny

Fotky z party Legendární vlny

Ano, přesně tak to vypadá každý první pátek v měsíci, na vyhlášeném plavidle v centru Prahy. Ti zkušení samozřejmě vědí, že zde píšeme o music houseboatu U Bukanýra, který je fenoménem pražské klubové scény více než 15 let.

Tipujeme, že tématem prvního dílu startujícího 10-tou sezónu tohoto večírku, budou volby. Téma vskutku obsáhlé, které doplní adekvátní house music. A pokud volby dopadnou tak, jak mnozí předpovídají, debaty se zajisté protáhnou až do časných ranních hodin za vydatné podpory kvalitních alkoholických nápojů.   Závěrečný ranní set si, jak již bývá zvykem, vzal na starosti rezident BIODAN, kterého na saxofon podpoří FILIP MARKES.

A co vás čeká před tím?
Jako vždy se můžete těšit na velmi vytříbenou a pestrou směs profesionálních diskžokejů. FORMI a VILÉM brázdí kluby téměř 20 let. FELIX! hraje sice teprve od roku 2001, ale za těch pár roků nějakou tu zkušenost už také nabral. Zkušenost, nezkušenost, těšte se na mejdan až na krev, jak už to na tomto večeru, kde není nic nemožné, bývá!!!

Další informace naleznete na: https://www.facebook.com/events/167565813438779
Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde: http://www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016