PARTYINFO

 

HOUSE ELEMENTS

flyer
Datum konání:
22.11.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
KEVIN SAUNDERSON (Inner City / Chicago / USA), Biodan, Slater, Tazz
Info:
http://www.roxy.cz
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Kevin Saunderson v Roxy již tento pátek

Již tento pátek se v pražské Roxy předvede opravdová legenda taneční scény Kevin Saunderson, který má na kontě mnoho skvělých projektů, včetně světově úspěšných Inner City. Shrňme si tedy poslední praktické informace týkající se vstupenek, line upu, VJe večera, ale i odpočinkového lounge prostoru. Nalaďme se navíc ještě Kevinovým videosetem ze street party z Londýna. Pojďme na to!

 

Vchod ROXY se otevře úderem 22. hodiny a za vstup zaplatíte 220-, czk. Kromě Kevina Saundersona vystoupí také trojice rezidentních DJs Biodan, Tazz a Slater, kteří připraví adekvátní warm up set a poté i dojezd párty. V Chill outu vás pak nechá vydechnout a načerpat síly k pokračování v mejdanu djs Dan Cooley & TinTin. O vizuální stránku večera se postará VJ Pexi.

Jako malý dárek dostane každý z návštěvníků ke vstupence jeden míchaný drink zdarma.


EN
We have a pleasure to bring you last info for House Elements party that will take place this Friday at ROXY. The very special guest will be legendary dj a producer from Detroit – Kevin Saunderson. The author of infamous Innercity project that changed the sound of electronic music in the 90’s forever. The doors will open at 10pm and support will be provided by top Czech house djs Biodan, Slater and Tazz.

There will be one free mixed drink ready for each visitor. Let’s party!

Event: www.facebook.com/events/1424721831072944

 
Co se vám vybaví, když se řekne Kevin Saunderson? Praotec house music Kevin Saunderson přijede do Roxy Kevin Saunderson vystoupí v listopadu v Roxy

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016