PARTYINFO

 

SHEEXY HOUSE

Datum konání:
25.10.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Tazz, Biodan
Info:
http://www.chapeaurouge.cz
 
 
Páteční Sheexy House v Chapeau Rouge

Léto pomalu ale jistě doznívá, a tak se opět naplno rozjíždí klubová sezóna, ve které nebude chybět ani pravidelná párty Sheexy House v Chapeau Rouge s rezidenty djs Tazz & Biodan, jejíž další pokračování proběhne již tento pátek 25. 10.

 

Na toto vydání SheexyHouse si rezidenti opět přizvali hosta, kterým bude djské duo 2TAKT. Tato dvojice se na lineupu SheexyHouse nevyskytuje poprvé a již několikrát jste měli možnost se naživo přesvědčit o kvalitě jejich atmosférických tech-house setů s ostrými beaty.

U TAZZe&BIODANa se můžete těšit na spoustu novinek od deep house až k rozjetému tech-house, tentokráte v celistvých 2,5 hodinových setech, aby měl každý z nich dost prostoru na to ukázat, co se 4 kanály umí předvést :)

Netřeba zapomínat že Chapeau Rouge má tři patra, a disponuje tak třemi hudebními stage s různorodou zábavou! Tento večer proběhne kromě Sheexy House v Dance clubu také v Live Underground stage akce s názvem Dead Sailor Live Jam Band s kapelami Birds and Wolves, Donnie Darko, a dalšími. Na horním baru zahraje dj Fatty-M ve stylu oldschool hip-hop a funky.

Takže přijďte si v pátek odpočinout od všedního shonu a pobavit se do Chapeau Rouge na Sheexy House rozvinout svůj klid a buďte s námi dobří, my totiž budem :) Vstup je zdarma.


Tazz FB: https://www.facebook.com/tazz.dj
Biodan FB: https://www.facebook.com/bohdanBiodan

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016