PARTYINFO

 

BOOGIE

Datum konání:
15.10.2013 - úterý
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Lukas Hulan, Eddie Richards, Lumiere, Malkao
 
 
Boogie a Drum & Soul v Chapeau Rouge

 

Specialgrower ve spolupráci se Chapeau Rouge a Nightphunk Recordings si vás dovolují pozvat na další pokračování pravidelné klubovky Boogie, která proběhne v neděli 27. října v pražském klubu Chapeau Rouge.

 

 

 

Nezapomeňte, že v pondělí je státní svátek a druhý den se nikam nevstává. Tentokrát se můžete těšit na bujarou oslavu rezidenta Lucase Hulana, který zde oslaví své "kristusky" narozky. Jako hosté přijedou zahrát Eddie Richards, Lumiere, Malkao a jako překvapko spousta dalších DJ  Friends. Těšte se na parádní deep - tech - house večírek!
Nedělní program bude probíhat i na spodní Underground stagei. Tam se poprvé představí nový mejdan Drum & Soul, který vznikl spoluprácí se serverem Shadowbox. Na úvodní akci s podtitulem "4 Deck Session" se vystřídá čtveřice DJs (Rudeboy, M4Y4, 2K, Sweg) za dvěma mixy a čtyřmi playery. Můžete se těšit také na set od producentského projektu Dreamworkers a Chrise Verna, který doplní dvojici 2K & Sweg na trubku.
Drum&bass nabízí skutečně velké množství subžánrů, pokud je vám blízký ten s "duší", navíc míchaný čistě, rychle a doplněný o živé nástroje, je tahle párty právě pro vás.
Aby toho nebylo málo, tak nedělní nabitý program nabídne i pomalejší tempo na Bar stagei, kde v doprovodu Joe Harpera zahraje DJ Gadjo.CZ.
Tešíme se na vás!

 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016