PARTYINFO

 

SOUND CZECH

Datum konání:
23.10.2013 - středa
Místo konání:
Praha - Roxy
Live:
Peter Pan Complex, Bonus & Martin Tvrdý Trio, Make My Heart Explode, Kyklos Galaktikos, Osa dobra, Kieslowski, Na nože, Niceland, Kuba Alexa, Whispering Of Soul, Sothein, LUS3, Vašek Havelka poodkryje Were Mute, Ježíš táhne na Berlín, DGSBDS, Vivien"s Shadow
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Soundz Czech - Roxy jak ji neznáte

Roxy vždy stála na straně domácích umělců a kapel a není tedy divu, že se mnoho z nich rozhodlo přispět svým vystoupením k narozeninovým oslavám 21 let klubu – BE TWENTY ONE. Program středečního večera s názvem Soundz Czech představí koncerty 14-ti kapel na netradičních 3 pódiích, ale také vernisáž 8 vystavujících umělců – Roxy Visuals – to vše v prostorách klubu ROXY a zdarma.

 

Jako narozeninový dárek všem fanouškům českých kapel připravil klub ROXY netradiční večírek, na kterém vystoupí nevídané množství kapel, které jsou s ROXY spjaté, ale i ty, které vystoupí v ROXY poprvé. 14 kapel to rozbalí na 3 pódiích, až nebudete vědět, kam se kouknout dřív. Těšte se i na vernisáž výstavy osmi vystupujících umělců Roxy Visuals. ROXY bude plné kapel, jejich fanoušků, jejich přátel a přátel jejich přátel - prostě narozeniny jak mají být a večírek, na kterém nemůžeš chybět.

Bude mejdan, jaký ROXY nepamatuje a je se na co těšit, protože Peter Pan Complex mají singl Wolfskin, u kterýho to s tebou šije, i když nechceš, Bonus & Martin Tvrdý Trio stmeluje komunity na Náměstí Míru, Make My Heart Explode přinesou pozitivní barevnou hudbu, trochu lásky, hlavně žádný depky, Kyklos Galaktikos s Osou dobra víří stojaté vody české hudební tvorby, Kieslowski rozjedou Na nože. Kluků s kytarou není nikdy dost a tak nesmí chybět ani Niceland, ani Kuba Alexa. Whispering Of Soul jsou teď prý víc rock"n"roll, Sothein už brousí ságo, synťáky, bicí i kytaru, LUS3 nebudou doma, když mají dot.coma, Vašek Havelka poodkryje nový projekt Were Mute, Ježíš táhne na Berlín až do noci euforické beaty a poezii. DGSBDS budou s Vivien"s Shadow nejstatečnější kapely v dějinách BE TWENTY ONE (záhadná 3. stage), pak že je indie pro cukrouše.

Kapely rozjedou narozeninový program už od 18:00. Ve 20:00 proběhne v prostorách chilloutu vernisáž výstavy projektuRoxy Visuals, v rámci kterého po celém prostoru ROXY vystaví svá díla Jonáš Strouhal, Patrik Hlavsa, Martin Nitra, Marhlad, Barbora Maštrlová, Denisa Hřičiščová, Whitney Sparks a Jan Zdvořák.

14 kapel, 3 stage, 8 vystavujících, jedna vernisáž a to vše zdarma – to je Soundz Czech v průběhu třetího narozeninového dne BE TWENTY ONE.

3 pódia – jedno velké divadlo!

Vystupující: Bonus & Martin Tvrdý Trio, Make My Heart Explode, Kieslowski, Peter Pan Complex, LUS3, Kyklos Galaktikos, Whispering Of Soul, Were Mute, Kuba Alexa, Niceland, DGSBDS, Ježíš táhne na Berlín, Sothein, Vivien"s Shadow a další.

Start: 18:00 (20:00 vernisáž Roxy Visuals)

Vstupné: Zdarma.

Eventwww.facebook.com/events/396479663785096

23.10. BE TWENTY ONE v prostorách NoD:
19:00 Generace FB - 100 Kč
21:00 Nedotknutelní – 250 Kč / 150 Kč
22:00 DJ Bagira (Anežka Hošková)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016