PARTYINFO

 

FESTIVAL NOUVELLE PRAGUE

Datum konání:
01.11.2013 - 02.11.2013
Místo konání:
Praha - pivovar Staropramen
Live:
Dilated Peoples, Lucy Rose, Dorine Levy, City of Glass, Technical Kidman, Little Suns a Neon Windbreaker, Jeremiho Loopse, Money for Rope, Local Foreigners
 
 
Nouvelle Prague: otázky a odpovědi Nouvelle Prague představí osobnosti hudebního průmyslu z ČR i ze zahraničí
První info k festivalu Nouvelle Prague

Stýská se vám po festivalové atmosféře a nechcete čekat do léta? Vyražte na Nouvelle Prague, první tuzemský showcase festival, který podporujeme a rozhodně doporučujeme.

 


Legendární americká rapová kapela Dilated Peoples, mladá britská písničkářka Lucy Rose a osm nadějných kapel ze zámoří, to je festivalový line-up Nouvelle Prague, prvního showcasového festivalu v ČR, který se uskuteční ve dnech 1.-2.listopadu v areálu smíchovského pivovaru Staropramen.

Nouvelle Prague je v Česku nový typ hudebního festivalu. Jedná se o tak zvaný showcasový festival, jehož součástí je také mezinárodní hudební konference profesionálů hudebního průmyslu. Kromě diskusních panelů na aktuální témata hudebního businessu bude na programu odborné části také krátké představení kapel izraelské elektro-popové zpěvačky Dorine Levy, City of Glass, Technical Kidman, Little Suns a Neon Windbreaker z Kanady, jihoafrického písničkáře a držitele ceny pro nejlepšího sólového interpreta Jeremiho Loopse, party Money for Rope z Austrálie a kapely Local Foreigners, která je složena z muzikantů Velké Británie, Spojených Arabských Emirátů a Nového Zélandu.

Ti všichni se budou ucházet o přízeň promotérů významných evropských festivalů. Stejní interpreti pak odehrají plnohodnotný koncert pro pražské publikum ve večerní části festivalu.

V areálu smíchovského Staropramenu nebudou během Nouvelle Prague kromě vyhřívaného stanu pro několik tisíc lidí chybět ani stánky s občerstvením.

Vstupenky na oba dny festivalové části jsou v prodeji v sítě Ticketforpeople za 370,- Kč, jednodenní vstupenka pak za 200,- Kč. Delegátský pas je možné zakoupit po registraci za 600,- Kč.

Více info na: https://soundcloud.com/nouvelleprague

www.nouvelleprague.com

www.facebook.com/nouvelleprague

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016