PARTYINFO

 

RISE OF THE ROBOTS VOL.(E) 5

Datum konání:
11.10.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Ishome (RU), Mamaapache, Juzuela, Domie, VJ´s 113kw,Terexs, Ada Aanrjde, Nika 77, Nast, Kan-Jacca, Cyborca, Kombajnerka
 
 
Ishome již tento pátek v pražském klubu Cross

Mladičká talentovaná ruská producentka ISHOME již tento pátek v pražském klubu Cross.

 

Mladičká ISHOME je stoupající ruskou hvězdou pocházející z Krasnodaru. Počátek její tvorby se točí kolem roku 2005, kdy se ve 14ti letech začla učit na jeden ze sekvencerů. Velmi brzy poté si ji všiml ukrajinský label Index, který ji vzal pod svá křídla. V roce 2010 absolvovala kurz přednášek na Spectral Music School, který ji pomohl zdokonalit živá vystoupení.

 

Ishome vydala v průběhu let několik singlů, se svým živým vystupením jezdí po celé zemi a je vítězkou soutěže "10 Top Young Producers", kterou pořádá www.lookatme.ru. Největším úspěchem je však její album Confession z roku 2013, které je směsí roztroušeně polámaných beatů, nepředvídatelných vokálů a emotivního ambientu.

Ve svých vystupeních vás dokáže provést ambientem, 2-stepem a breakbeatem, který pak klidně vyůstí v techno. To vše za neuvěřitelné atmosféry.

 

Ishome můžete slyšet  na již pravidelné dívčí akci RISE OF THE ROBOTS v industriálním Cross Clubu v pražských Holešovicích.

Ačkoliv si myslím, že koncert Ishome je dostatečným lákadlem sám o sobě, tak na akci zahraje i několik zásadních českých dívčích jmen jako je třeba Nika77, Kan-Jacca či Cyborka.

Vše navíc dostane další rozměr díky vizuální podpoře - VJ 113kw a Ade Anejde.

FB event - www.facebook.com/events/208310642678556

Vstup je do 22:00 zdarma a pak neuvěřitelných 70Kč.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016