PARTYINFO

 

HOUSE 4 ADULTS

Datum konání:
05.10.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - 2.patro
DJs:
Cubik & Face (House 4 Adults residents), Diome
Live:
VJ PleiOne
Popis:
start 22:00, vstup 100 Kč
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
House 4 Adults v sobotu ve 2.patře s tematickou projekcí!

To byla doba... Na stylově dvouměsíční prázdninovou pauzu jsme si u našeho oblíbeného 2. patra už za ty roky zvykli, ale měsíce tři?! To už je trochu silný kafe, viďte? Ona neplánovaná odstávka měla však jednu velkou výhodu - pokud jste tento jedinečný prostor během dovolené postrádali, pak je nám jasné, že vaše chuť k protancování střevíců vystoupala raketově vzhůru! Moc se na vaše tanečky těšíme a máte už jen pouhých pár dnů na to, abyste si jako aktuálně všechny ty naše (pseudo)celebrity vyzkoušeli poslední kroky u vás doma před zrcadlem. V sobotu 5. října totiž pojedete naostro!

 

Stejně jako 2. patro vstupuje do své  další sezony, stejně tak je tomu i u pravidelné noci House 4 Adults, která, aby těch dvojek nebylo málo, má právě  dva úspěšné roky za sebou... V říjnu 2011 to všechno začalo a my máme pořád velkou chuť hrát všem dospělým lidem do skoku a i nadále tolik stojíme o všechny ty spokojené úsměvy na tvářích… Pevně věříme, že vaše tváře se rozzáří s novou sezonou ještě o něco více! Máme velkou radost, že od tohoto dílu bude naše sety pro dospělé doprovázet svou dospěláckou tematikou VJ na slovo, či spíše ostrý obraz, vzatý – PleiOne! Snad jen aby nedošlo k mýlce – filmy pro dospělé si pouštějte se svou drahou polovičkou raději doma, Ondra vaše oči potěší spíše tím, co nás všechny v letech sedmdesátých a osmdesátých provázelo na každém kroku a na co jsme v té dnešní uspěchané době už úplně zapomněli... A právě styly disco a house, které v té době pomalu nabývaly na síle, vám v rámci House 4 Adults již tradičně naservírujeme na stříbrném podnosu, přičemž tempo nebude ani náhodou vražedné a muzika jen a pouze příjemná. Tak to máme rádi a tak to má rád i náš vzácný host, kterého si až z daleké Plzně zveme moc rádi. Dámy a pánové - na scénu v hlavním čase nastoupí - DJ Diome!

DJ Cubik @ House 4 Adults 29-3-2013 by cubikcz

Všechno to vypukne ve 22:00 a vy byste u toho měli být také. 2. patro prošlo zcela neplánovanou rekonstrukcí  a je tedy nejvyšší čas vyrazit na kontrolu! Je to opravdu jen na vás, zda ji uskutečníte vstoje přímo na parketu, nebo vsedě v družném rozhovoru na pohodlných sedačkách, už jste přece dospělí... A ještě něco. Pro jednoho z nás tří bude ten velký den ještě o něco větší. Malá nápověda – velmi často pozvání na panáka odmítá z důvodu řízení motorového vozidla, teď konečně kývne a prý hned několikrát. Ale pssst... Nechte si to pro sebe, maximálně pro facebook. Jste přece dospělí...

Cubik & Face

House 4 Adults residents

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016