PARTYINFO

 

TRANCEFUSION AUTUMN 2013 AFTERPARTY

Datum konání:
29.09.2013 - neděle
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Taucher, Bon Finix, Raffael de la Rue, P-jay, Billy Bright
 
 
Na oficiální afterparty po Trancefusion vystoupí dj Taucher

Tentokrát na oficiální afterparty po halovce Trancefusion, která proběhne v Průmyslovém paláci, vystoupí ve Studiu 54 speciální host dj a producent Toucher. Dále se představí Bon Finix a residenti Raffael de la Rue, P-jay a Billy Bright.

 

Již tuto sobotu proběhne další vydání úspěšné halovky Trancefusion, na níž se představí trancoví mágové jako je Marco V, Judge Jules, Giuseppe Ottaviani, 4 Strings, Myon and Shane54 a řada dalších.

Po jejím skončení můžete vyrazit na tradiční oficiální afterparty do Studia 54, kde se kromě rezidentů klubu – P-jaye, Billy Brighta a Raffaela de la Rue představí hned dva exkluzivní hosté. Prvním z nich je zdomácnělý dj původem z Kypru – Bon Finix a druhým pak německý producent Taucher, který vystoupí i na samotné halovce Trancefusion.


Po jeho vystoupení v Průmyslovém Paláci zamíří Taucher rovnou na oficiální afterparty do Studia 54, kde mimo jiné oslaví své narozeniny, tudíž se můžete těšit na afterparty opravdu ve velkém stylu!

Doprava:

Studio 54 (Hybernská 38, Praha 1)

Přímo od pražského Výstaviště se můžete na afterparty do Studia 54 dopravit několika způsoby:

Taxi: Studio 54 - Hybernská 38 - Praha 1

Tram/Metro: Přímá linka č 5., Ostatní linky v kombinaci s přestupem na Metru C ve stanici Nádr. Holešovice nebo Vltavská, odkud jede Metro C až na Hlavní nádr., které se nachází v bezprostřední blízkosti klubu.

Kompletní informace naleznete na www.studio54.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016